12. december 2017
Morten Jørgensen vandt for nylig duatlon-stævnet i Karrebæksminde, hvor han her løber forrest og runder Søfront-stenen. Om godt to uger er han der igen, når han vil forsøge at vinde Karrebæksminde Triatlon. Foto: Mogens Lorentzen
gallery icon

Se billedserie

Morten Jørgensen vandt for nylig duatlon-stævnet i Karrebæksminde, hvor han her løber forrest og runder Søfront-stenen. Om godt to uger er han der igen, når han vil forsøge at vinde Karrebæksminde Triatlon. Foto: Mogens Lorentzen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jørgensen afviser ikke en ny OL-tørn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jørgensen afviser ikke en ny OL-tørn
Sport SJ - 19. maj 2017 kl. 06:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er blevet til OL-guld i Beijing i 2008, det blev til bronze i 2012 og sølv ved Legene i Rio de Janeiro 2016.

Der er blandt andet også et par verdensmesterskaber på Morten Jørgensens generalieblad, når han kigger tilbage på bedrifterne med den legendariske, danske letvægtsfirer - også kaldet »Guldfireren«.

Men efter sølvet i Rio sidste sommer tog han og resten af ro-mandskabet en pause på ubestemt tid. Efterfølgende er letvægtsfireren også pillet af det fremtidige OL-program, så det bliver i hvert fald ikke i den, han gør et eventuelt comeback.

I stedet har den nu 31-årige sydsjællænder kastet sin enorme energi på triatlon-sporten, hvor han allerede har vist sig - måske ikke så overraskende - som en ganske habil atlet.

- Lige nu satser jeg mest på triatlon. Jeg skal blandt andet deltage i Karrebæksminde Triatlon 3. juni, EM på den halve ironman ugen efter i Herning og Ironman i København 20. august, fortæller Morten Jørgensen, som dog ikke kan slippe roningen helt.

- Jeg skal træffe en beslutning indenfor relativ kort tid. Enten skal jeg fortsætte med triatlon, eller også skal jeg gøre op med mig selv, om jeg er klar til endnu et OL, afslører Morten Jørgensen, som nævner, at det kunne være interessant at prøve letvægtsdobbeltsculleren - måske endda med hans gamle makker, Kasper Winther Jørgensen.

- Det kunne være interessant igen. Vi kender hinanden ret godt og ved, hvad vi hver især står for. Men der er ingen, der siger, at det SKAL være os to. Det handler om at sætte den stærkeste konstellation, og hvis jeg er en del af den sammen med en anden, er det sådan, det er, siger han.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk