17. september 2019
VKVs sport- og eventchef, Daniel Gordon (th), betegner det som noget af et scoop at have sikret sig Silvio Villa. Foto: VKV
VKVs sport- og eventchef, Daniel Gordon (th), betegner det som noget af et scoop at have sikret sig Silvio Villa. Foto: VKV
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Italiener kommer til Korsør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Italiener kommer til Korsør
Sport Sjællandske - 13. maj 2019 kl. 06:23
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For nylig forlængede VK Vestsjælland kontrakten med Michael Birk, cheftræneren for klubbens volleyligamænd, og nu får han italiensk selskab på sidelinjen.

Den vestsjællandske klub har lavet en aftale med italienske Silvio Villa, der kommer fra en cheftrænerstilling for KSVs 1. divsionsdamer.

Den 38-årige italiener har ført KSV frem til en førsteplads i 1. division, men da den københavnske klub ikke er gearet til ligavolley, rykker den ikke op i den kommende sæson. Derfor søgte Silvio nye veje, og dem fandt han i VKV.

- Vi er utrolig glade for at kunne trække en kapacitet som Silvio til klubben. Vi er sikre på, at vi har gjort et scoop og fundet en træner, som på en eller anden måde er gået lidt under radaren tidligere i Volleydanmark, lyder det fra VKVs spillende event- og sportschef, Daniel Gordon.