27. juni 2019
- I andet sæt fik vi styr på vores spil, angreb og scorede vores egne point. Så det skal vi tage som en god start på anden halvsæson, siger Chelsea Ingabire (med nummer 11), der er ved at komme sig over sin knæskade og kom på banen til to server. Foto: Claus Rasmussen
- I andet sæt fik vi styr på vores spil, angreb og scorede vores egne point. Så det skal vi tage som en god start på anden halvsæson, siger Chelsea Ingabire (med nummer 11), der er ved at komme sig over sin knæskade og kom på banen til to server. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjælpen er på vej til VK Vestsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjælpen er på vej til VK Vestsjælland
Sport SJ - 17. januar 2019 kl. 22:20
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag aften tabte VK Vestsjællands kvinder den niende kamp af lige så mange mulige i Volleyligaen, men der var dog noget positivt hjemmeholdet kunne tage med fra 1-3 nederlaget mod Team Køge.

For første gang i sæsonen var Chelsea Ingabire nemlig på banen for vestsjællænderne, og selv om det kun blev til to server og en enkelt smashopsamling, var den tidligere ungdomslandsholdsspiller glad for at være med igen.

En operation i knæet først på sommeren truede ellers med at spolere hele sæsonen for Chelsea Ingabire - og gøre det ekstra svært for oprykkerne at klare sig i ligaen.

- Men det viste sig, at mit korsbånd ikke var røget alligevel. Jeg har genoptrænet to-fire gange om ugen, så jeg er blevet klar før tid, siger Chelsea Ingabire, der gerne ville have spillet en væsentlig større rolle mod Team Køge.

- Jeg er 100 procent motiveret, og hvis det var op til mig, så havde jeg spillet mere i kampen i dag. Men vores træner tør ikke tage chancen, siger Chelsea Ingabire med et smil.

- Jeg har ingen smerter i knæet og træner faktisk fuldt med. Så jeg håber, jeg får lov til at spille noget mere i næste uge, siger hun.

Mod Team Køge kunne vestsjællænderne godt have brugt lidt ekstra slagkraft i angrebet, hvor det stort set kun var anfører Katrine Lundberg, der formåede at presse gæsterne.

Hun blev topscorer med 17 point, mens hele resten af holdet fordelte 18 point imellem sig.

Det var også Katrine Lundberg, der førte an da værterne vandt andet sæt 25-19 og udlignede til 1-1.

- I andet sæt viste vi endelig noget af det, vi kan. Vi har kvaliteterne, men jeg er skuffet over, at vi kun viser det i perioder, siger VKV-træner Jovan Sajnberger.

I tredje sæt kom VK Vestsjælland foran 5-2, men derfra gik det stærkt, og Team Køge med den tidligere VKV'er Emma Hesselholt på holdet vandt de to sidste sæt 25-15, 25-14.

- Når vi er foran, så spiller vi fint, men vi skal blive bedre til at fighte, og i dag gav spillerne ikke op. Så det var positivt. Men de skal være bedre til træning og arbejde hårdere. Og hvis de ikke er indstillet på at yde 100 procent, så kan ingen hjælpe dem, siger Jovan Sajnberger.