26. marts 2019
Herlufsholm jublede over sejren, men det var ikke nok til at skaffe sig adgang til forårets oprykningsspil. Foto: John Ringstrøm
gallery icon

Se billedserie

Herlufsholm jublede over sejren, men det var ikke nok til at skaffe sig adgang til forårets oprykningsspil. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Herlufsholm missede ligakvalifikation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herlufsholm missede ligakvalifikation
Opdateret 17. november 2018 kl. 17:12
Sport SJ - 17. november 2018 kl. 16:48
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sølle et point endte Herlufsholms fodboldkvinder fra forårets kvalifikationsspil til 3F Ligaen.

Sydsjællænderne gjorde ellers deres arbejde færdigt ved at vinde hele 5-2 i hjemmekampen mod Sundby, men fynske Næsby gjorde også deres job ved at vinde 1-0 ude over Østerbro samtidig.

Dermed skal fynboerne sammen med FC Nordsjælland spille om oprykning i foråret, mens Herlufsholm skal ud i et lidt »træningsagtigt« forår i nedrykningsspillet, som tilfældet også var i sidste sæson. Her er herlufsholmerne dog uden risiko for at rykke ned, medmindre de taber samtlige kampe.

Det er der meget lidt, der tyder på, for cheftræner Thomas Runes tropper er formentlig 1. divisions mest formstærke hold her i slutningen af sæsonen.

Det viste de mod Sundby, hvor Helena Kese Jensen og Celine Troest bragte hjemmeholdet foran 2-0 i 1. halvleg, inden gæsterne fik reduceret ved anfører Pernille Helmark.

Efter pausen gjorde Majken Nørregaard det hurtigt til 3-1, inden Ida Ditlevsen satte tingene på plads med to scoringer. Til sidst fik Sundby lov til at reducere til 5-2, men det var ren kosmetik.