23. september 2019
Feline Tokman kom godt igennem mange gange på venstrekanten, men den sidste præcision manglede for ofte fra alle Herlufsholm-spillerne. Foto: John Ringstrøm
gallery icon

Se billedserie

Feline Tokman kom godt igennem mange gange på venstrekanten, men den sidste præcision manglede for ofte fra alle Herlufsholm-spillerne. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Herlufsholm led et skuffende nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herlufsholm led et skuffende nederlag
Sport Sjællandske - 06. april 2019 kl. 16:09
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ambitionerne er store i Herlufsholms kvindefodboldafdeling, og det bliver de ved med at være trods en kedelig start på forårets slutspil i 1. division.

Sydsjællænderne tabte forårspremieren med 0-1 hjemme til FC Damsø, der i modsætning til Herlufsholm havde hårdt brug for de tre point i bunden af rækken.

- Jeg synes ikke, vi manglede motivationen, men der var måske en smule nerver på, da vi gerne ville leve op til vores gode opstart. Men vi fik ikke forløst det, erkender Herlufsholm-træner, Thomas Rune.

Hans mandskab var dominerende på bolden i samtlige 90 minutter, men spillerne havde svært ved at bryde gennem københavnernes defensiv. Omvendt levede FC Damsø på omstillinger og på sådan én scorede Ida Olesen fem minutter før pausen.

Det blev kampens eneste scoring, og for en sjælden gang skyld var herlufsholmerne ikke i nærheden af en udligning, da de store chancer udeblev.

Herlufsholm har dog så mange point med over fra efteråret, at nedrykning ikke bør blive et tema.