20. april 2019
Cecilie Lindqvist (th) drejede den flot ind til 0-6 efter et hjørnespark. Her er Brøndby-spillere i hovedstødsduel med Frida Laustsen. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Cecilie Lindqvist (th) drejede den flot ind til 0-6 efter et hjørnespark. Her er Brøndby-spillere i hovedstødsduel med Frida Laustsen. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Herlufsholm fik en blå/gul lektion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herlufsholm fik en blå/gul lektion
Sport SJ - 19. september 2018 kl. 22:16
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som ventet røg Herlufsholms 1. divisionskvinder ud til Danmarks p.t. bedste fodboldhold, Brøndby, der vandt 7-0 i pokalturneringens anden runde.

I 20 minutter levede håbet ellers i bedste velgående for sydsjællænderne, men så kunne Herlufsholm heller ikke holde modstanderne på afstand længere.

Brøndbys danske pokalvindere og Champions League-deltagere havde indtil da ikke kunne bryde igennem sydsjællændernes defensive mur, men da Ria Öling gjorde det til 0-1 efter 22 minutter med en sikker scoring bag keeper, Christina Kese Jensen, gik der hul på bylden.

»De blå/gule« lavede to mål mere inden pausen og i de sidste 45 minutter fire mere efter et opgør, hvor der hele vejen igennem var klasseforskel, selv om Brøndby sparede de to landsholdsspillere, RIkke Sevecke og Nanna Christiansen.

- Det var faktisk fedt at se Brøndby spille så ærgerrigt. De blev ved med at score og de ville score. Vores indstilling var acceptabel. Hvis bare vi knoklede røven ud af bukserne og gjorde, hvad vi kunne, var det fint, sagde Herlufsholm-træner, Thomas Rune.

Indskiftede Ida Ditlevsen havde værternes bedste forsøg, da hun med 10 minutter tilbage sendte et skud på trekants-sammenføjningen.