13. august 2020
Fabian Ernst er den ene af to nye ejere af Næstved Boldklub.
gallery icon

Se billedserie

Fabian Ernst er den ene af to nye ejere af Næstved Boldklub.
Foto: imago sportfotodienst/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her er de første ord fra den nye Næstved-ledelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her er de første ord fra den nye Næstved-ledelse
Sport Sjællandske - 11. januar 2019 kl. 13:45
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det ligger nu helt fast, at Næstved Boldklub er solgt til tyske Fabian Ernst og ghanesiske Alexander Quaye. De har, som Sjællandske skrev i fredagens avis, indsat Jacob »Gaxe« Gregersen som ny direktør i Næstved Boldklub, og den opgave glæder han sig til at tage fat på.

arrow Læs også: Året der gik - januar: Nye ejere af Næstved Boldklub

- Jeg glæder mig til at komme i gang. Næstved er for mig en rigtig fodbold-by, og jeg har jo hørt folk som Michael Nonbo og Nicolai Wael fortælle om, at de har spillet foran 10.000 mennesker i Næstved. Mange af dem er forhåbentlig stadig klar på at komme på stadion, så jeg tror og håber, at vi kan øge den i forvejen store opbakning, der er til klubben i lokalsamfundet, siger Jacob »Gaxe« Gregersen til Sjællandske.

Den nye Næstved-direktør forklarer om baggrunden for købet af Næstved, at de to nye ejere Fabian Ernst og Alexander Quaye har ønsket at finde en dansk fodboldklub, hvor der i forvejen var en sund økonomi og en nogle fodboldtraditioner. Her dukkede Næstved op som en attraktiv mulighed.

- Der er ingen tvivl om, at Næstved er en fed platform at arbejde ud fra. Der er rigtig mange ting, der allerede kører godt. Jeg vil gerne understrege, at det her ikke bliver nogen lønfest med 28 nye spillere, men vi vil forsøge at udvikle klubben på alle områder, så må vi se, hvor langt det kan bære os, siger Jacob »Gaxe« Gregersen, der straks lægger en mere afdæmpet tone, end den den nu tidligere klubejer Peter Birk har meldt ud til sponsorer i et nyhedsbrev, hvor han udtalte, at de nye ejere havde ambitioner om at bringe Næstved i superligaen.

- Vi har ambitioner i den retning, men vi har ikke travlt. Folk skal ikke frygte, at vi bare forsvinder igen, hvis der kommer modgang, forklarer Jacob »Gaxe« Gregersen.

Han har første arbejdsdag i Næstved på mandag.

I en pressemeddelelse fra Næstved Boldklub forklarer den nye ejer Fabian Ernst, at han har lagt vægt på at finde en sund klub med en rig historik.

- Det har været vigtigt for os at finde en klub og en by, der har en fodboldhistorie. Her i Næstved fandt vi en klub, der har en rig historie. Det vil sige, at folk i byen ved, hvad det vil sige at spille med i den bedste række, og det er vores mål på sigt, siger Fabian Ernst.

Læs meget mere i lørdagens udgave

arrow Næstved får to nye ejere
10. januar 2019 kl. 22:48 Opdateret: kl. 22:27
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?