23. juli 2019
Daniel Heinze er nu så langt fremme i sin genoptræning af højre hånd, at han tør sætte en konkret tidshorisont på for et comeback.
Daniel Heinze er nu så langt fremme i sin genoptræning af højre hånd, at han tør sætte en konkret tidshorisont på for et comeback.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Heinze kan øjne comeback til ringen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Heinze kan øjne comeback til ringen
Sport SJ - 10. oktober 2018 kl. 13:21
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er efterhånden ved at være 16 måneder siden, at Daniel Heinze senest var i ringen for at bokse en kamp, men nu håber den professionelle bokser fra Sorø, at han kan komme i ringen inden nytår.

- Jeg er meget optimistisk i forhold til at komme tilbage i ringen. Det ser godt ud med træningen lige nu. Jeg er kommet i gang med noget sparring, og det har været bedre, end jeg turde håbe på. Hvis alt bliver ved med at gå godt, så kan jeg måske komme i kamp omkring udgangen af i år, siger Daniel Heinze.

Han har derfor gjort sin promotor Mogens Palle opmærksom på, at han gerne må have ham i tankerne, hvis det bliver til et stævne på årets sidste dage.

- Det er fedt, at jeg er nået til det punkt, for jeg skal være ærlig og sige, at jeg på et tidspunkt var meget skeptisk i forhold til at kunne komme tilbage. For at være helt ærlig så troede jeg måske ikke helt selv på det, men jeg blev bare ved med at sige til mig selv, at det nok skulle gå, og det ser ud til at virke, siger Daniel Heinze.

Det er cirka et år siden, at Daniel Heinze måtte under kniven for at få ordnet sin højre hånd, der har hæmmet ham gevaldigt. Det ser ikke ud til, at den driller mere, og det betyder, at Daniel Heinze for første gang i flere år kan bokse helt frit.

- Den type bokser, jeg er, stiller krav til, at jeg kan bruge begge minde hænder til at slå med, og jeg skal ikke være flotte Daniel med teknisk poleret boksning. Det er ikke min stil, så jeg er glad for, at jeg nu kan komme mere tilbage til mine styrker som bokser. Det er blandt andet også derfor, jeg er meget optimistisk, siger Daniel Heinze.