27. maj 2019
Ahmed Hassan har fået en kontrakt med Næstved Boldklub, der løber frem til sommeren 2020. Det er klubbens nuværende sportschef Jesper Frisenholm, der har valgt at lave en ny aftale med den hurtige angriber. Foto: Simon Ydesen
Ahmed Hassan har fået en kontrakt med Næstved Boldklub, der løber frem til sommeren 2020. Det er klubbens nuværende sportschef Jesper Frisenholm, der har valgt at lave en ny aftale med den hurtige angriber. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hassan og Næstved forlænger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hassan og Næstved forlænger
Sport SJ - 07. januar 2019 kl. 12:12
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt i det igangværende salg af Næstved Boldklub har sportschef Jesper Frisenholm valgt at tegne en 18 måneder lang kontrakt med Ahmed Hassan, der ellers var uden aftale.

For få dage siden fortalte - måske snart forhenværende Næstved-sportschef - Jesper Frisenholm, at han stod i en underlig situation, hvor han på grund af de igangværende forhandlinger om et salg af Næstved Boldklub ikke kunne foretage sig ret meget.

Noget kan han dog foretage sig, og det har udmøntet sig i en egentlig kontrakt til Ahmed Hassan, der i efteråret optrådte for Næstved på en amatøraftale.

- Vi har lavet en kontrakt med Ahmed, der rækker frem til sommeren 2020, fortæller Jesper Frisenholm, der er klar over, at timingen kan virke lidt underlig med tanke på, at klubsalget muligvis kan blive offentliggjort allerede mandag.

- Vi har haft en lang dialog med Ahmed Hassan, hvor vi på det seneste har holdt ham hen, fordi vi ikke vidste, hvordan det her ville ende og derfor ikke ville handle. Vi har dog også et ønske om at udvise ordentlighed, og derfor har jeg nu valgt, at vi forlænger med Ahmed Hassan, selvom det kan blive min sidste handling som sportschef, siger Jesper Frisenholm.

Han havde håbet på en hurtigere afklaring af det potentielle salg, men da det trak i langdrag, så Jesper Frisenholm sig til sidst nødsaget til at handle.

- Det handler også lidt om, hvordan vi gerne vil opfattes som mennesker her i klubben. Det var ikke rimeligt at trække mere på Ahmeds tålmodighed. Derfor blev vi enige om at skrive under, så han i hvert fald havde en afklaring og ikke skulle møde ind til den første træning uden at vide, hvor han stod, siger Jesper Frisenholm.

Næstved-truppen møder ind til årets første træning mandag eftermiddag. Det helt store spørgsmål er, om salget til de tyske købere er gået i orden inden da. Mandag ved middagstid manglede der stadig de sidste underskrifter, men ifølge Sjællandskes oplysninger har alle parter nu fået de endelige papirer til gennemlæsning.