19. juni 2019
Dalbys Daniel Nielsen i angreb, mens Furesøens matchvinder, Alexander Haase (23), og Andreas Gleerup (3) dækker op.  Daniel Nielsen har ikke trænet så meget, da han blev far forrige søndag og derfor heller ikke var med mod Roskilde. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Dalbys Daniel Nielsen i angreb, mens Furesøens matchvinder, Alexander Haase (23), og Andreas Gleerup (3) dækker op. Daniel Nielsen har ikke trænet så meget, da han blev far forrige søndag og derfor heller ikke var med mod Roskilde. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Foto: Joergen Chr. Joerensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Haases hammer var hård i Dalby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haases hammer var hård i Dalby
Sport SJ - 03. februar 2019 kl. 21:18
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Furesøens Alexander Haase lavede en »Mikkel Hansen« og blev matchvinder ved at score direkte på frikast efter tid i Dalby-hallen.

Alle havde ellers forberedt sig på, at det nok ville ende 24-24 i 2. divisionskampen mellem Dalby og Furesøen, inden Haase's hammer blev kylet over en mur af parader samt en ellers velspillende Thomas Thuen i Dalbys mål til 24-25.

- Det var en hypervigtig kamp for begge hold og dejligt, at vi nu kan gå på »skiferie« med en sejr, inden vi skal spille igen om 21 dage, kom det fra en glad Furesø-træner, Søren Bach.

Kollegaen på hjemmeholdets bænk, Per Rasmussen, var forståeligt knap så begejstret.

- Det er deprimerende. Vi kunne godt have levet med ét point, så det er en kæmpe skuffelse. Vi kæmpede hele vejen og forberedte os på, at vi skulle spille uafgjort, men han er jo dygtig, Alexander Haase. Og Furesøen har generelt et fint hold, som jo også spillede uafgjort i Roskilde for nylig, lød det anerkendende fra Dalby-lederen.