22. oktober 2019
Tobias Christensen og Næstved var tæt på at skabe en ny overraskende sejr, men mod slutningen fik Viborg udlignet.
Tobias Christensen og Næstved var tæt på at skabe en ny overraskende sejr, men mod slutningen fik Viborg udlignet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hård skæbne for Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hård skæbne for Næstved
Sport Sjællandske - 21. april 2019 kl. 15:44
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved var 20 sekunder fra at vinde 1-0 ude over Viborg, men Jeppe Grønning fik ødelagt en god eftermiddag for Næstved, da han dybt inde i overtiden fik udlignet til 1-1.Da Næstved i efteråret besøgte Viborg tabte sydsjællænderne 1-2 efter at have ført i store dele af kampen. Dengang var skuffelsen stor, men den var for intet at regne mod den skuffelse, der påsesøndag ramte Næstved. I søndagens kamp i den tidligere hovedstad kom Næstved atter hurtigt foran, da Christoffer Boateng levede op til sit kælenavn »Boa«, da han huggede til som en anden slange efter seks minutters spil. Med en fantastisk afslutning sparkede han bolden i mål efter et mønsterangreb.

Herfra var det Viborg, der var mest på bolden, men inden pausen så det ud til, at Næstved havde godt styr på midtjyderne, der dog kom til et par store chancer i feltet ved Mikkel Agger.

I anden halvleg blev belejringen af Næstved-målet tungere og tungere i takt med, at minutterne gik. På noget nær mirakuløs vis lykkedes det Næstved at holde nullet. Flere gange hoppede og dansede bolden i Næstveds felt, og gentagne gange havde Viborg store skudchancer på kanten af feltet. Men enten blev der sparket forbi mål, eller også kom der en Næstved-spiller i vejen for boldens bane mod nettet.

I overtiden var der dog ikke noget at stille op, da bolden for gud ved hvilken gang dumpede ned i feltet til en omgang klumpspil. Denne gang fik Jeppe Grønning sparket bolden i mål. Den sene scoring betyder, at Næstved har 44 point på tredjepladsen, mens Viborg og Silkeborg har 47 point.