18. januar 2020
Nikolaj Grønbech forbedrede sig grundigt i de sidste fem discipliner og blev nummer ni ud af de 16, der gennemførte 10-kampen ved ungdoms-OL. Foto: Hans Jørgen Johansen
Nikolaj Grønbech forbedrede sig grundigt i de sidste fem discipliner og blev nummer ni ud af de 16, der gennemførte 10-kampen ved ungdoms-OL. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grønbech endte som ni'er

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grønbech endte som ni'er
Sport Sjællandske - 24. juli 2019 kl. 05:44
Af John RIngstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var mange gode takter hos den 17-årige slagelseanske 10-kæmper Nikolaj Grønbech ved ungdoms-OL, også kaldet European Youth Olympics Festival. Men han nåede ikke helt at sætte personlig rekord trods flere gode præstationer i de 10 discipliner.

På Tariq Bahramov stadion i hovedstaden skulle han tirsdag ud og dyste i de sidste fem discipliner og det gik rigtig fint for Grønbech, der til daglig dyrker atletik for Sparta i København.

Han satte personlig rekord på 110 meter hæk og kastede 40,01 meter i diskos. I stangspring tangerede han sin personlige rekord på 4,30 meter.

Samlet set endte Sparta-atleten med 6.559 point og en flot niendeplads i det stærke felt, der blev vundet af norske Sander Skotheim.

- Det er »kun« 79 point fra min personlige rekord på 6.638, som jeg satte i Viby tidligere i år. Niendepladsen er én placering bedre, end jeg var placeret på startlisten. Men alt i alt har jeg det, man kalder på mangekampssprog, som en »rutsjebane-oplevelse«, hvor man har sine opture og nedture, og det vil jeg selv mene, at min 10-kamp definerer meget godt, siger Nikolaj Grønbech.