16. oktober 2021
Jacob »Gaxe« Gregersen har haft nok at se til i de seneste dage, hvor Næstved blandt andet har haft besøg af en lettisk midtbanespiller, der på sigt kan blive aktuel for Næstved. Foto: Simon Ydesen
Jacob »Gaxe« Gregersen har haft nok at se til i de seneste dage, hvor Næstved blandt andet har haft besøg af en lettisk midtbanespiller, der på sigt kan blive aktuel for Næstved. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gaxe storroser spillertrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Gaxe storroser spillertrup
Sport Sjællandske - 22. marts 2019 kl. 09:44
Af Simon Ydesen

Aktivitetsniveauet er skruet voldsomt op i Næstved Boldklub, hvor spillere nu om dage bliver hentet ind fra nær og fjern.

Senest har man haft en lettisk midtbanespiller ved navn Kriss Karklins til prøvetræning, men han vender fredag morgen snuden hjem mod Letland. Ikke fordi han ikke er god nok, men fordi han er på kontrakt hos en klub i hjemlandet.

- Det er ikke en her og nu-ting. Det er mere en langsigtet mulighed, og nu fik vi mulighed for at se ham an i et par dage. Han leverede et fint indtryk, og det er nok ikke det sidste, vi har set til ham, siger Jacob "Gaxe" Gregersen.

Kriss Karklins er 23 år og spiller på nuværende tidspunkt for Valmiera i Letland.

Hvad angår de nuværende Næstved-spillere er der ikke noget nyt i forhold til Daniel Adjeteys arbejdstilladelse, og derfor spiller han ikke. Derfor var han heller ikke med, da Næstveds U19-hold forleden ekspederede Lyngby ud af U19-pokalen.

- Vi har lige haft en uheldig sag i den boldgade, så vi skal ikke ud at bruge ham, før vi har papirerne i orden. Vi kunne godt spille med ham og så bare tage bøden, men det ville bare ikke se godt ud, siger "Gaxe".

- Vi afventer en afklaring, men han kommer ikke til at spille, før vi har papirerne på plads, understreger Næstved-direktøren.

Når det gælder yderligere tilgang fra Ghana, så er der ikke noget nyt. Der er stadig uafklarede spørgsmål om visum, så det går man lige nu og afventer hos Næstved.

Hvad angår Aleksa Torodorovic er der også en form for afklaring. Næstved var lidt usikker på, hvordan han stod rent arbejdsmæssigt i forhold til det seneste kontraktforhold i hjemlandet Serbien. Det har man nu fået 100 procent afklaring på, og det betyder, at højrebacken næppe kommer på kontrakt i eller i aktion for Næstveds divisionshold på denne side af den 1. juli.

- Vi kan ikke skrive kontrakt med ham før 1. juli, og han kan derfor heller ikke spille for os før. Planen er, at han træner med os i et stykke tid, og det vi har set fra ham her i Danmark, har bare bekræftet det positive førstehåndsindtryk, siger Jacob "Gaxe" Gregersen.

- Lige nu går vi og tygger på, om vi skal skrive kontrakt med Aleksa fra næste sæson. Han har i hvert fald set spændende ud, siger "Gaxe".

Der har været godt gang i den hos Næstved, siden ejerskiftet i januar, men på ét punkt har der været stabilitet. Pointhøsten er fortsat yderst stabil, og den øjeblikkelige tredjeplads aftvinger respekt fra direktøren rettet mod spillertruppen.

- Jeg er voldsomt imponeret over spillernes ageren. Der har været gang i den med mange nye ansigter, men de har tacklet det så flot, og det skal de have kæmpe ros for, siger Jacob "Gaxe" Gregersen.

- Jeg sagde godt nok til dem, at der ville komme til at ske en del, men ikke lige den sag med Arndal og Illum. Syv point i tre kampe er meget imponerende, og det viser lidt om, hvad det er for en gruppe spillere, vi har med at gøre her, siger Jacob "Gaxe" Gregersen.

Rejser du til udlandet i år?