24. juli 2019
Daniel Adrian Adjetey trænede med i Næstved for første gang ved onsdagens træning. Foto: Simon Ydesen
Daniel Adrian Adjetey trænede med i Næstved for første gang ved onsdagens træning. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første ghaneser er landet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første ghaneser er landet
Sport SJ - 13. februar 2019 kl. 22:03
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Næstved i januar blev overtaget af udenlandske investorer, var en af de første udmeldinger, at man ville få tilført et kontingent ghanesiske talenter. Nu er første ghanesiske talent så kommet til Næstved.

Der er langt fra Accra, hovedstaden i Ghana, til en råkold Maglemøllehal i Næstved, men det er den tur, som 18-årige Daniel Adjetey har taget, og onsdag havde han første træningsdag i Næstved.

Navnet Daniel Adjetey får næppe mange Næstved-fans op at ringe, men den 18-årige højre back har erfaring fra det ghanesiske U20-landshold, hvor han blandt andet har spillet sammen med FC Nordsjællands Mohammed Kudus.

Det er umuligt at komme med en valid dom over Daniel Adjeteys kvaliteter ud fra den første træning. Den unge ghaneser var ankommet til Næstved uden sin bagage, der formentlig står og blomstrer et sted i Kastrup Lufthavn, derfor måtte Adjetey låne et par af Andreas Moos' aflagte støvler for at kunne gennemføre onsdagens træning, som han i øvrigt slap igennem uden at hverken at imponere eller falde igennem.

Adjetey håber på at spille sig til en aftale med Næstved.

- Det er en stor chance for mig, og jeg er glad for at komme til Næstved og være med. Jeg håber, at jeg kan overbevise klubben om, at jeg skal have en kontrakt, siger Daniel Adjetey.

Næstved har i øvrigt også Lasse Rise til at træne med i denne uge.

Læs mere i torsdagens udgave af Sjællandske.