24. august 2019
Oskar Madsen fra VK Vestsjælland er det lokale islæt på herrelandsholdet. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Oskar Madsen fra VK Vestsjælland er det lokale islæt på herrelandsholdet. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere landskampe på vej i Slagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere landskampe på vej i Slagelse
Sport Sjællandske - 23. marts 2019 kl. 08:19
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en kæmpe succes med omkring 2.000 tilskuere da Antvorskovhallen i januar dannede rammen om både en dame- og en herrelandskamp i volleyball, og det er forlængst aftalt at hjemmekampene i den næste EM-kvalifikation også skal spilles i Slagelse.

De kampe er dog først programsat til januar 2020, august 2020 og januar 2021, men nu er Volleyball Danmark, Slagelse Kommune og VK Vestsjælland blevet enige om, at det er alt for langt ude i fremtiden.

Derfor han man nu udvidet aftalen, så den også omfatter forsommerens tre hjemmekampe i mændenes European Silver League samt en træningskamp for damelandsholdet mod Letland.

- Umiddelbart efter kampene i januar var alle enige om, at det var for lang tid at vente et år, før der var landskampe i Slagelse igen, siger Mads Gerner, der er kommerciel direktør i Volleyball Danmark.

I stedet er der nu kun et par måneder til damelandsholdet møder Letland. Det sker lørdag 25. maj, og efterfølgende spiller herrerne mod Georgien. Søndag 2. juni kommer Aserbajdsjan på besøg og onsdag 12. juni gælder det så Rumænien, som de danske herrer besejrede i landskampen i januar.

European Silver League består af to puljer, og de to vindere mødes i en finaleserie ude og hjemme - medmindre et land melder sig som vært for et Final 4-arrangement for de to bedste fra hver pulje.

Vinderen af Silver League sikrer sig cirka 375.000 kroner og oprykning til Golden League, der er det næsthøjeste niveau.