22. november 2017
Daniel Norouzi (th) var stærk for Næstved mod B93. Foto: Per Christensen.
gallery icon

Se billedserie

Daniel Norouzi (th) var stærk for Næstved mod B93. Foto: Per Christensen.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fight i de sidste Næstved-kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fight i de sidste Næstved-kampe
Sport SJ - 16. oktober 2017 kl. 00:16
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstveds 2. divisionshold i fodbold skulle vente til cirka 20 minutter før tid, inden indskiftede Andreas Baes fik hul på bylden for hjemmeholdet i kampen mod B93.

- Det var en fed følelse. Jeg har vist ikke scoret siden 1. divisonskampen mod Hobro, mente Næstved-spilleren, der kom ind istedet for Mads Olsen, som havde haft to forsøg på stolperne.

- Jeg manglede bare slutproduktet i form af mål eller assist. Men jeg er ved at vænne mig til 10'er-rollen og angriber. Jeg har snakket meget med træneren om, hvordan jeg skal bevæge mig, sagde Mads Olsen.

Tarik Mourhrib gjorde det til 2-0 i sidste sekund og skaffede dermed Næstved tre point, som kan vise sig at blive rigtig vigtige, hvis 93'erne kommer med i oprykningsspillet.

Sydsjællænderne mangler tre kampe i efteråret, men efter alt at dømme, bliver kun én af dem værd at holde øje med. Nemlig kommende lørdags udekamp i Skovshoved, der også bliver en del af oprykningsspillet.

- Det bliver sjovt og vigtigt. Men alle de tre sidste kampe bliver på fight, lød det fra Næstveds forsvarskrumtap, Jesper Christiansen.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk