20. november 2019
Kasper Mertz (t.v.) scorede Næstveds enlige mål og ender som holdets topscorer med 12 mål. Imponerende af en forsvarsspiller. Foto: Thomas Olsen
Kasper Mertz (t.v.) scorede Næstveds enlige mål og ender som holdets topscorer med 12 mål. Imponerende af en forsvarsspiller. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farvel til 2. division med deler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farvel til 2. division med deler
Sport Sjællandske - 09. juni 2018 kl. 15:49
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var kun ære og prestige at spille for i sæsonens sidste oprykningskamp i 2. division for Næstved og Marienlyst.

arrow Læs også: Lokale fodbolddrenge vender hjem fra Holland med medaljer

De sydsjællandske oprykkere sagde farvel - og måske ikke på gensyn - til rækken med en 1-1'er mod de fynske modstandere, der ellers kom foran cirka midt i 2. halvleg ved anfører Jonas Hansen.

Næstved Stadion, der fremover får sponsornavnet »ProfaGroupPark«, havde besøg af 744 tilskuere, og de så Kasper Mertz udligne til 1-1 i 73. minut.

Dermed tog Næstveds målfarlige højreback sig af holdets topscorertitel med 12 mål i sæsonen. Det er ét mål mere end færøske Finnur Justinussen, der endnu mangler at få sin fremtid på plads i enten Næstved eller en anden klub.

Der var lidt sommerstemning over opgøret, der ikke bød på de helt store, højintense situationer. Til gengæld var der gode langskudforsøg fra blandt andre Kasper Mertz og Andreas Moos, mens også Næstved-målmand, Jacob Pryts Larsen, måtte agere redningsmand i et par få situationer.

Kampen var samtidig den sidste i den grønne trøje for blandt andre Andreas Baes, Harun Keser og Muhittin Kücük, samt Patrick Hansen og Tarik Mourhrib, der ikke var på banen.

arrow VM-kamp stopper ikke byrådsmøde
08. juni 2018 kl. 08:42 Opdateret: kl. 16:30
arrow Mogenstrup-talent viser sig flot frem i FC København
26. december 2017 kl. 22:35 Opdateret: kl. 22:35