25. marts 2019
Bibi Tshela i Næstved/Herlufsholms mål fik ikke fat i meget i første halvleg, men efter pausen tog hun bedre fra og nappede blandt andet et straffekast fra Slagelses Louise Nielsen. Foto: Claus Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Bibi Tshela i Næstved/Herlufsholms mål fik ikke fat i meget i første halvleg, men efter pausen tog hun bedre fra og nappede blandt andet et straffekast fra Slagelses Louise Nielsen. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et lokalopgør man kunne slå sig på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et lokalopgør man kunne slå sig på
Sport SJ - 11. november 2018 kl. 22:26
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved/Herlufsholm og HØJ er de to eneste hold i kvindernes 3. division pulje 5, der endnu ikke har tabt i denne sæson, men det holdt hårdt for sydsjællænderne at slide en 23-17 sejr i hus i søndagens udekamp mod Slagelse.

De vestsjællandske oprykkere fightede så både de selv og gæsterne slog sig, og allerede efter godt syv minutter blev Næstved/Herlufsholms stregspiller Emilie Vestergaard Straarup båret fra banen efter et skub på en kontrascoring til 2-3.

Godt fem minutter senere var det Denise Zadeh, der stod på hovedet i parketten i Antvorskovhallen efter en frispilning på højre fløj.

Slagelses Marie-Louise Viborg slap med et gult kort for at vende bunden i vejret på den rutinerede Næstved-spiller, der dog fik et straffekast i situationen.

Det scorede Amalie Kold sikkert på til 5-5, og jævnbyrdigheden fortsatte et godt stykke ind i anden halvleg. Her skulle Louise Nielsens scoring til 17-18 på straffekast 12 minutter før tid, dog vise sig at bliver Slagelses sidste.

- Jeg synes, det viser et forkert billede af kampen, at de vinder med seks mål, siger Slagelse træner Jesper Øvad, der var skuffet over, at kræfterne ikke rakte i slutfasen.

- Vi får lov at slås derinde, og vi kæmper med næb og kløer, men taber på fysikken til sidst. Vi har nogle dumme fejlafleveringer og er uheldige med nogle returbolde. Men vi viser god moral og god fight. Så stort cadeau til pigerne, siger han.

Næstved/Herlufsholms træner Kim Kærgaard er enig i, at det var fysikken, der blev afgørende for udfaldet af lokalopgøret.

- Slagelse er et godt hold på hjemmebane, men vi får trykket dem fysisk og er gode i de sidste 12 minutter. Men jeg synes ikke, vi har styr på det indtil da, siger Kim Kærgaard.

- Vi brænder for mange chancer, laver mange tekniske fejl, og vores kontraspil virker ikke. Men til sidst finder vi tilbage til det chanceskabende spil, som fører til åbninger. Så det blev til endnu en sejr, men vi kan gøre det bedre, mener han.