16. oktober 2019
Slagelses sværvægter Riza Agar var glad for sin sejr. Foto: Slagelse Bokse-Klub
Slagelses sværvægter Riza Agar var glad for sin sejr. Foto: Slagelse Bokse-Klub
Foto: Michael Lauritsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et flot comeback-stævne til boksningen i Slagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et flot comeback-stævne til boksningen i Slagelse
Sport Sjællandske - 13. november 2018 kl. 22:08
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev til syv sejre ud af ni mulige ved Slagelse Bokse-Klub stævne.

Slagelse Bokse-Klub er ved at bygge nye boksere op, så der igen i en ikke al for fjern fremtid kan hives medaljer og titler hjem til traditionsklubben.

Forleden var der efter et par års »stævne-tørke« igen stævne i Vesthallen i Slagelse, hvor op til 700 tilskuere havde fundet vej til ringside.

- Vi havde et succesfyldt boksestævne med en forrygende stemning. Publikum fik to og en halv times boksning med ni Slagelse-boksere i det røde ringhjørne. Det endte med syv sejre og to nederlag, fortæller Slagelse- træner og tidligere professionelle bokser, Martin Kristjansen.

De to nederlag kom i stævnets hårdeste kampe til henholdsvis mellemvægteren Afif Hamad, der tabte til Mads Grøndahl fra Olympia, og Maher Khatib, som også tabte til en Olympia-bokser, Mads Hansen, i weltervægt.

Debutanterne Ali Aboura- qaba i mellemvægt og sværvægteren Riza Agar vandt over henholdsvis Patrick Rasmussen, BK Kelly, og Lasse Milling, BK Rollo.

Det blev også til sejre til de to 19-årige Slagelse-piger Maja Andersen og Matilde Johansen samt U19-talenterne Magnus Eisensøe, Saleh Abdalla og Frederik Wolff.