24. august 2019
Jens Wollesen   SJ-MEDIER
gallery icon

Se billedserie

Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En mindre god dag gav point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En mindre god dag gav point
Sport Sjællandske - 10. marts 2019 kl. 22:35
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstveds 1. divisionshold i fodbold har endnu ikke tabt under klubbens nye ejere, Fabian Ernst og Alexander Quaye, som begge stod og fulgte kampen mod Silkeborg fra presseboksen.

Her så de også cheftræner Michael Hemmingsens mandskab følge en taktik, der primært bestod i at stå godt defensivt og få 0-0 ud af anstrengelserne.

- Vi løste det på den måde, vi havde forberedt os på og gerne ville. Vi får så ikke vores eget spil i gang. Rent offensivt er det ikke vores dag. Vi kan ikke rigtig omsætte det til noget, vi kan true med. Sporadisk kommer der noget, men basen er den, der bærer os hjem i dag, plus selvfølgelig et brændt straffespark. Ellers har de ikke mange eller store chancer. Vi gjorde alt, hvad vi kunne for at beskytte det, vi havde, og vi havde et resultat, sagde Michael Hemmingsen.

- Det var en mindre god dag på kontoret, så vi er tilfreds med ét point, konstaterede træneren.

Næstved har nu taget fire point i de to første kampe mod to tophold, og mere kan sydsjællænderne dårligt ønske sig.

- Nej, det er fint. Som jeg også har sagt flere gange, ligger der utroligt meget disciplin i tilgangen til de to kampe, for vi vidste, at kunne vi få noget ud af dem, ville vi hele tiden være med omkring toppen. Det i sig selv er imponerende nok, og nu har vi ikke tabt hjemme, jeg ved ikke hvor længe. Det er jo vigtigt nok, lød det med tilfredshed i stemmen fra Næstveds cheftræner.