25. marts 2019
Marcus Thorsen i et angrebsforsøg for Dalby, men stoppes af Tobias Gravesen (t.v.) og Mathias Thomsen. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Marcus Thorsen i et angrebsforsøg for Dalby, men stoppes af Tobias Gravesen (t.v.) og Mathias Thomsen. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En helt fair deling i ladeporten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En helt fair deling i ladeporten
Sport SJ - 18. november 2018 kl. 21:59
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Både Dalbys og Korsør Slagelses håndboldmænd i 2. division kom med et nederlag i bagagen til søndagens indbyrdes opgør, så begge regionale mandskaber havde naturligvis sat næsen op efter en sejr.

Men det blev uforløst, da de delte i porten efter en match i »Laden« i Dalby, hvilket ikke var helt urimeligt set over de to gange halve timer.

De vestsjællandske gæster havde muligheden tilsidst, for med et godt Mathias Thomsen-gennembrud til føring på 28-27 to minutter før tid, havde de et lille overtag i slutfasen. Søren Larsen udlignede dog til 28-28 med et drøn af en underhånd et halvt minut senere, og derved blev det.

- Vi ville da gerne have haft to point. Gravesen har det rigtige skud tilsidst og ni ud af 10 gange rammer han målet. Men de kunne jo sige det samme, så det var fair nok, sagde Korsør Slagelse-træner, Per Berg.

- Vi har faktisk mulighed for at komme foran med fire mål, men så »bommer« vi én og så har vi 10 dårlige minutter. De henter os og kommer faktisk foran med to. Så kan vi ikke være andet end at være tilfreds med det ene point, lød det fra Dalby-lederen, Per Rasmussen.