16. oktober 2019
Mads Ditlevsen er noteret for 138 landskampe, men stoppede i 2016 på grund af uenighed med den daværende træner Mikael Trolle. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Mads Ditlevsen er noteret for 138 landskampe, men stoppede i 2016 på grund af uenighed med den daværende træner Mikael Trolle. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ditlevsen indstiller karrieren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ditlevsen indstiller karrieren
Sport Sjællandske - 17. november 2018 kl. 11:30
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Volleyball Danmarks liste over nuværende og tidligere landsholdsspillere står Mads Ditlevsen fra Karrebæk opført som aktiv.

Men det skal rettes.
I 2016 meldte den hårdtslående angriber fra til landsholdet efter 138 kampe i rødt og hvidt, og nu har den 34-årige sydsjællænder besluttet også at indstille karrieren på klubplan. Lidt ufrivilligt.

- Jeg har ingen skader eller skavanker, og jeg føler, at min krop sagtens kunne klare fire år mere, siger Mads Ditlevsen, der har været professionel i Tyskland, Italien, Rumænien, Belgien, Abu Dhabi og senest Qatar.

Egentlig var han også indstillet på at fortsætte sit mellemøstlige eventyr i Police Sports Club i Qatar. Men af hensyn til hustruen Tina og sønnerne Liam og Noel, skulle det ikke være for enhver pris.

- Klubben meldte hurtigt ud, at der ikke var penge til, at jeg kunne fortsætte. Jeg fik et par tilbud fra andre klubber i Qatar, og de var egentlig fine nok, men jeg havde aftalt et minimumsbeløb med min familie, og hvis jeg ikke kunne få det, så ville jeg blive hjemme, siger Mads Ditlevsen.

Han vil i stedet gøre noget ved beachvolley, men på klubplan indendørs er det slut.