19. november 2019
Tre af de nye brasilianere på stribe. Fra venstre Mateus, Luis Fernandes (der endnu er på prøve) og Edson. Foto: John Ringstrøm
gallery icon

Se billedserie

Tre af de nye brasilianere på stribe. Fra venstre Mateus, Luis Fernandes (der endnu er på prøve) og Edson. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det »nye« Næstved tabte første test

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det »nye« Næstved tabte første test
Sport Sjællandske - 23. juni 2019 kl. 18:00
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det »nye« Næstved er Næstved Boldklub blevet omdøbt til efter overtagelsen af de nye ejere Alexander Quaye og Fabian Ernst.

Allerede i foråret kom de første ændringer i både spillertrup og set-up, men i denne sommer blæser de nye vinde først for alvor ind over Sydsjællands hovedstad med både nye spillere, ny direktør og nye trænere.

Derfor var der med enorm spænding set frem til første træningskamp mod Fremad Amager, og den samlede da også op mod 200 tilskuere på Næstveds bane 6 lørdag eftermiddag.

Den bramfrie og højtråbende amerikanske assistenttræner, Ricky Pabon, der styrer løjerne, indtil der - formentlig - snart kommer en cheftræner havde valgt en startopstilling med blandt andre de to nye danskere, Lasse Mikkelsen og Christian Enemark, samt ikke færre end tre nye brasilianske midtbanespillere. Efter pausen kom endnu flere prøvespillere på banen.

I alt 30 spillere var kaldt ind, mens profiler som Kristoffer Munksgaard og Christoffer Boateng ikke var med. Munksgaard havde en ret så plausibel undskyldning, da han skulle giftes.

Fremad Amagers Anton Googe scorede kampens enlige mål med hovedet på et indlæg efter godt en times spil.

Der var ellers chancer i begge ender og for værternes vedkommende var det lidt en gåde, hvordan Rafaelson kunne brænde en tværpasning i helt fri position foran mål i 1. halvleg.