17. september 2019
Emil Morgen Bjørch fra Slagelse skifter sin aktive vandpolo-karriere ud med landstrænerjobbet til august. Foto: John Ringstrøm
Emil Morgen Bjørch fra Slagelse skifter sin aktive vandpolo-karriere ud med landstrænerjobbet til august. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danmarks bedste bliver landstræner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks bedste bliver landstræner
Sport Sjællandske - 14. maj 2019 kl. 06:20
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Han har gennem flere år været Danmarks ubetinget bedste vandpolo-spiller, men den aktive karriere hælder mod »pensions-tiden«.

31-årige Emil Morgen Bjørch vil dog formentlig aldrig slippe sporten helt og slet ikke fra august og to år frem, da slagelseaneren er blevet ansat som landstræner for de bedste, mandlige vandpolo-spillere herhjemme.

- Trænergerningen har jeg hele tiden haft mere eller mindre, og jeg har da også leget med tanken om at træne de bedste i Danmark på et tidspunkt. Det er en udmærket måde at fortsætte med at være seriøs i sporten på. Så jeg er glad for muligheden og glæder mig, siger Emil Bjørch.

I flere omgange har han været professionel i Frankrig. Senest for klubben Lille, hvor han netop har afsluttet sæsonen med en sjetteplads.

- Jeg kommer nok til at spille igen, men det bliver på andre præmisser. Om det bliver noget seriøst med eventuelt Slagelse igen, eller om det skal være på hyggeplan med nogle oldboys-kammerater, har jeg ikke gjort op med mig selv, siger han.