26. marts 2019
Anders Porsborg fik hul i hovedet, så blodet flød efter et sammenstød med holdkammerat Frederik Paaskes fortand. Foto: Jens Wollesen
Anders Porsborg fik hul i hovedet, så blodet flød efter et sammenstød med holdkammerat Frederik Paaskes fortand. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dalby ramt på resurser og resultater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dalby ramt på resurser og resultater
Sport SJ - 25. november 2018 kl. 21:33
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Uheldene hagler ned over Dalbys håndboldmænd i 2. division for tiden og især den mangeårige topscorer og store profil, Anders Porsborg er ramt.

Stort set hele sidste sæson fik han ødelagt af en slem hjernerystelse og fra tid til anden har han slået hovedet igen i denne sæsons kampe.

Mod TMS i Ringsted søndag aften gik det atter engang ud over Porsborgs hoved efter et sammenstød med holdkammeraten Frederik Paaske i en forsvarsaktion efter 10 minutter.

- Porsborg knaldede sit baghoved ind i Paaskes fortænder, så han fik hul i hovedet og måtte på skadestuen. Paaske fik samtidig hul i læben, men han fik ordnet det og kom på banen i anden halvleg, fortæller Dalby-lederen, Per Rasmussen.

På det tidspunkt var Dalby »kun« bagud 3-5, men hændelsen knækkede gæsterne, som kom bagud 5-12 og 9-16 ved pausen.

TMS' ligareserver endte med at vinde 30-18 mod et Dalby-hold, hvor heller ikke Morten Egede var med, mens Simon Bak og Anders Dalgaard spillede på halv kraft på grund af skader.