24. juli 2019
Mads Qvist sørgede for den afgørende føring til Dalby med to kontrascoringer i begyndelsen af anden halvleg. Foto: Claus Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Mads Qvist sørgede for den afgørende føring til Dalby med to kontrascoringer i begyndelsen af anden halvleg. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dalby løb vigtig sejr hjem i Korsør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dalby løb vigtig sejr hjem i Korsør
Sport SJ - 10. marts 2019 kl. 22:24
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var tilfredshed i begge lejre efter søndagens 2. divisionskamp mellem Korsør Slagelse og Dalby.

Gæsterne fra Dalby glædede sig over en vigtig sejr på 27-23, der formentilg sikrede østsjællænderne endnu en sæson i rækken.

Omvendt fandt værterne trøst i, at indsatsen og indstillingen var bedre end i de foregående par kampe, hvor det har været lige lovlig tydeligt, at holdet hverken kunne nå det ene eller andet.

- Jeg er meget tilfreds med præstationen i dag. Selvfølgelig er jeg ikke glad for at tabe, men spillerne kæmpede for hinanden, og det kan vi bruge til noget fremadrettet, siger Korsør Slagelses træner Per Berg.

Ved pausen var Korsør Slagelse bagud 11-13, men som kampen skred frem, blev det mere og mere tydeligt, at hjemmeholdet manglede skudtrusler fra distancen.

»Huggeren« Tobias Gravesen kiggede på fra tilskuerpladserne for tredje kampe i træk med en lyskenskade, og inde på banen døjede Magnus Stig med en dårlig ryg, der ikke tillod ham mange afslutninger, mens playmaker Mathias Thomsen var hæmmet af et trælår.

Dalby havde mere at byde på offensivt - ikke mindst i kontrafasen, og hurtigløberen Mads Qvist gjorde det til både 15-12 og 16-12 i begyndelsen af anden halvleg, og så var kampen reelt afgjort.

- Vi er meget tilfreds med, at vores forsvar stod distancen mod Magnus Stig og Mathias Thomsen, for det er nogle dygtige spillere. Og så vidste vi, at Korsør Slagelse ville dække kontant op, men vi rejste os og spillede videre, siger han.