23. september 2019
- Jeg har jo primært været forsvarsspiller, men jeg er venstrehåndet og det kan man jo altid bruge, så jeg håber, jeg kan sætte mig på pladsen som højre back i NFH, siger den nu tidligere Dalby-spiller Simon Bak Nielsen. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

- Jeg har jo primært været forsvarsspiller, men jeg er venstrehåndet og det kan man jo altid bruge, så jeg håber, jeg kan sætte mig på pladsen som højre back i NFH, siger den nu tidligere Dalby-spiller Simon Bak Nielsen. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dalby-duo skifter til oprykkere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dalby-duo skifter til oprykkere
Sport Sjællandske - 05. april 2019 kl. 08:20
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I fire sæsoner har Thomas Thuen vogtet målet på Dalbys divisionshold og er flere gange kåret som årets spiller hos østsjællænderne.

Men fremover skal det lokale 2.divisionshold undvære den 25-årige keeper.

Sammen med forsvarskrumtappen Simon Bak Nielsen har han besluttet sig for at søge nye udfordringer på Lolland-Falster, hvor de begge kommer fra.

Det er dog ikke 1. divisionsklubben Team Sydhavsøerne, der får glæde af Dalby-duoen, men derimod Nykøbing-klubben NFH, der netop har sikret sig oprykning til 3. division.

- Det er et spændende projekt, de har gang i, og vi er jo lokalpatrioter, siger Thomas Thuen.

- NFH har allerede et godt hold, og med de forstærkninger, der kommer til, får vi en spændende trup, som kan lege med i toppen af 3. division.

Thomas Thuen glæder sig til at tørne ud for sin nye klub, men er samtidig ked af at skulle sige farvel til Dalby.

- Jeg græder med det ene øje og smiler med det andet. Der er et spændende setup i NFH, men Dalby er en fantastisk klub med nogle fantastiske mennesker. Så jeg kan da kun anbefale klubben, hvis man vil spille på højt niveau sammen med nogle spillere, der har det sjovt, siger Thomas Thuen.

Den holdning er Simon Bak Nielsen enig, men nu går turen hjem til Nykøbing Falster, hvor det hele begyndte.

- Det var der, jeg startede og spillede fra jeg var 13-15 år. Men det er jo mange år siden..., siger den 25-årige bagspiller med et grin.

Siden gik turen til Team Sydhavsøerne og Nakskov/Ravnsborg, inden han landede i Dalby.

- Min søster spiller på NFH's andethold, der også lige er rykket op i 3. division, og min mor er holdleder. Så de har presset lidt på, siger Simon Bak Nielsen.