20. oktober 2018
Line Kjærsfeldt tabte i sin DM-revanche mod Mette Poulsen, og det nederlag skuffede Team Skælskørs sportschef Steen Schleicher Pedersen. Foto: Kenn Thomsen
Line Kjærsfeldt tabte i sin DM-revanche mod Mette Poulsen, og det nederlag skuffede Team Skælskørs sportschef Steen Schleicher Pedersen. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DM-revanche uden spænding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DM-revanche uden spænding
Sport SJ - 07. december 2017 kl. 22:22
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Normalt plejer den sportslige ledelse i Team Skælskør at have noget at skulle have sagt i valget af kvartfinalemodstander i Badmintonligaen, men i denne sæson bliver det anderledes.

De fire bedste hold efter grundspillets kampe får lov at vælge mellem nummer fem-otte, men for én gangs skyld er vestsjællænderne ikke med i toppen.

Efter et nederlag på 6-0 i tordagens DM-revanche på udebane mod Skovshoved slutter Team Skælskør nemlig på femtepladsen i rækken og må vente i spænding til på tordag, hvor det bliver afgjort om vestsjællænderne skal møde netop Skovshoved, Solrød Strand, Vendsyssel eller AB Aarhus i kvartfinalen til marts.

- Vi skal være meget bedre til marts, hvis vi vil være med. Hvis vi spiller sådan her, så får vi en meget kort sæson, siger Team Skælskørs sportschef Steen Schleicher Pedersen efter torsdagens afklapsning.

- Der er nogle spillere, der ikke er i god nok form, og i de tre sidste kampe har vores spillemæssige niveau været lavere, end det skal være. ingen tvivl om det. Vi spillede heller ikke godt i dag. I nogle af kampene var vi overmatchede, men damesinglen var meget skuffende, siger han.

I damesinglen tabte Line Kjærsfeldt i tre sæt til sin tidligere holdkammerat Mette Poulsen, og da Skovshoved var kæmpefavoritter i de tre doubler, var holdkampen reelt afgjort - og efter mindre end to timer, var det helt slut.

I de to sidste kampe trak både Kim Astrup og Kalle Koljonen sig med skader.

- Kalle blev skadet igen, og Kims arm gjorde ondt. Og det er jo dumt at spille videre med en skade, siger Steen Schleicher Pedersen.