23. oktober 2019
Starten på sidste heat i MX1 er gået. Foto: John Ringstrøm
gallery icon

Se billedserie

Starten på sidste heat i MX1 er gået. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cross for alle påskepengene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cross for alle påskepengene
Sport Sjællandske - 21. april 2019 kl. 19:26
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Solskin ombord« kunne de mange cross-kørere og tilskuere meget passende synge påskesøndag til første afdeling af det danske mesterskab i motocross.

Solen strålede nemlig fra en skyfri himmel ned over Nisseringen, og selv om der ikke var nogen »Glade Sømænd« til at fremføre revy-nummeret, var stemningen høj på den sydsjællandske cross-bane.

Værtsklubben, Næstved Motor Klub, fik igen podieplaceringer i A-klassen, men der blev vist masser af god og spændende ræs fra de oplagte deltagere.

I MX2-klassen for maskiner op til 250 kubik kom den tidligere Vordingborg-kører, Mathias Jørgensen, direkte hjem fra USA og tog sig af sejren i første heat, mens Næstveds eget håb, Benjamin Strate, kom ind som syv'er efter at have styrtet og været nede som sidst i første heat.

I andet heat vandt aarhusianske Glen Meier, mens Mathias Jørgensen blev to'er og Benjamin Strate firer. Samlet på dagen vandt Mathias Jørgensen.

I MX1-klassen for maskiner op til 450 kubik kom Næstveds Slagelse-dreng, Mathias Gryning, ind som nummer fire i første heat og fem i andet heat. Vinder af første heat blev Jakob Kjær Nielsen fra Fjerritslev, mens svenske Jonathan Bengtsson vandt andet heat. Samlet på dagen var svenskeren også bedst.

Her er en række billeder fra den flotte dag på banen ved Nr. Tvede.