20. november 2019
Suså vandt sin serie 2-pulje ret så suverænt, selv om de faktisk var oprykkere. De endte med 48 point, fire mere end medoprykkerne Fuglebjerg/Sandved-Tornemark, som de her på billedet vinder over.  Nu står den på serie 1 med ny træner ved roret. Foto: John Ringstrøm
gallery icon

Se billedserie

Suså vandt sin serie 2-pulje ret så suverænt, selv om de faktisk var oprykkere. De endte med 48 point, fire mere end medoprykkerne Fuglebjerg/Sandved-Tornemark, som de her på billedet vinder over. Nu står den på serie 1 med ny træner ved roret. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brinn er klar til Suså

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brinn er klar til Suså
Sport Sjællandske - 21. juni 2019 kl. 06:01
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er en forholdvis uprøvet cheftræner, Suså i den kommende sæson får i Casper Brinn Engelhardt.

Den 36-årige skolelærer fra Næstved har den seneste sæson stået i spidsen for Holmegaards serie 1-hold sammen med Dennis Nielsen, men i Suså bliver det første gang, Brinn skal stå alene som chef.

- Jeg glæder mig. Først og fremmest fordi det er et spændende hold, men jeg glæder mig også til at være en del af den opturs-bølge, Suså er inde i, siger Casper Brinn, der kommer fra lidt den omvendte verden i Holmegaard, hvor turen gik ned i serie 2.

Casper Brinn har fulgt Susås succestur i serie 2, hvor holdet suverænt vandt sin række, men tirsdag aften tabte SM-semifinalen ude til B.1973, Herlev med 1-2.

- Det var lidt uheldigt. Vi kom foran 1-0 ved Jakob Hjaltason. Herlev havde kun to skud på mål, men scorede på dem begge, siger den kommende træner.

Han afløser Susås spillende træner, Jonas Bæk, der fortsætter med at være spillende.

- Der er en god balance mellem rutinerede og unge, sultne spillere. Suså spiller den form for fodbold, jeg godt kan lide. De vil frem over stepperne. Man skal turde at blæse frem, og så har vi Jonas Bæk nede bagi til at stå dernede. Der er også Marcus Bruun (anfører, red.), som er god til at tage »temperaturen«, når der er brug for det, konstaterer Casper Brinn.

Den nu tidligere Holmegaard-træner og -spiller har stiftet bekendtskab med trænergerningen langt tidligere.

- Jeg startede som træner i Holmegaard, hvor jeg havde andetholdet i et par år. Så var jeg også i perioder assistent for Gunner Jensen på førsteholdet, hvor jeg også var med på banen til at spille det op fra serie 2 til serie 1. Men det spillemæssige kan jeg ikke holde til længere, siger Casper Brinn, der oprindelig kommer fra Herlufsholm, hvor han blandt andet spillede med i både sjællands- og danmarksserien under blandt andre Vordimgborgs nuværende træner Jan Faber.

Brinn har også været ungdomstræner.

- Det har altid været min plan, at jeg ville være træner. Jeg har også nogle gamle træner-kurser, men jeg vil gerne i gang med at erhverve mig nogle licenser, siger den kommende Suså-træner.