15. december 2019
Næstved og B93 spillede 3-3 i det, der var den sidste test for Næstved, inden man om en uge åbner sæsonen ude mod Skive. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Næstved og B93 spillede 3-3 i det, der var den sidste test for Næstved, inden man om en uge åbner sæsonen ude mod Skive. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blandet generalprøve for Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blandet generalprøve for Næstved
Sport Sjællandske - 21. juli 2019 kl. 16:29
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næsted imponerede ikke just, da man spillede sin sidste testkamp inden næste weekends sæsonpremiere mod Skive.

Det endte 3-3, da man havde besøg af B93 til en træningskamp, der efterlod en del spørgsmålstegn og bekymringer inden den første turneringskamp.

Det hele begyndte så godt for Næstved, der i kampens andet minut kom foran ved Raffaelson, der atter var på pletten.

Glæden var dog kort, da Magnus Krogh udlignede for B93 kort efter på det, der lignede et drop af keeper Lasse Mikkelsen. I det hele taget havde Næstved-keeperen en skidt kamp. Han var nemlig også impliceret i de to næste B93-scoringer. Først da Mikkel Mouritz Jensen scorede til 2-1 for gæsterne på et frispark, og kort før pausen gjorde Daniel Stückler det til 3-1 på et straffespark, som Lasse Mikkelsen lidt klodset havde begået. I det hele taget fik man i første halvleg at se, at Næstved stadig har kæmpe defensive udfordringer. Den centrale midtbane var i alt for mange sekvenser hullet som en si, og Mark Kongstedt kan trods sit store løbepensum ikke løbe for to mand.

I pausen - nede med 1-3 - tog Per V. Hansen konsekvensen af den sløje defensive indsats og flåede en katastrofalt dårlig Edson ud. Ind kom Damjan Krjisnik, og uden at gøre det store væsen af sig fik han sammen med Mark Kongstedt stabiliseret Næstveds struktur så godt, at de grønne totalt dominerede anden halvleg.

En godt spillende Luis Fernando fik reduceret til 2-3, inden Ahmed Hassan fik udlignet til 3-3. Næstved brugte anden halvleg til at teste et par prøvespillere. Først og fremmest fik Joel Felix en halvleg i midterforsvaret, og det tidligere FCK-talent viste gode takter. Den tidligere Marienlyst-keeper Marcus Sørensen kom ind og stod en solid anden halvleg, hvor han dog ikke for alvor blev testet, da de grønne var altdominerende i de sidste 45 minutter. Alt i alt er der dog grund til bekymring, fordi Næstved ser ud til at mangle det fundament, som er altafgørende i tætte kampe som den, der venter ude mod Skive.