24. oktober 2019
Christian "Krølle" Klausen og de øvrige SBI-spillere kom på overarbejde, da man mødte et velspillende NFC-hold. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Christian "Krølle" Klausen og de øvrige SBI-spillere kom på overarbejde, da man mødte et velspillende NFC-hold. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Æg og lektion til SBI

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Æg og lektion til SBI
Opdateret 21. januar 2018 kl. 19:55
Sport Sjællandske - 21. januar 2018 kl. 19:05
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu var det kun en træningskamp, men tag ikke fejl af Slagelse-træner Ulrik Balling. Han var ikke tilfreds. Årsagen var, at hans spillere var gået kolde i slutningen af kampen mod Nykøbing FCs divisionsreserver, og danmarksseriens tophold endte med at tabe 0-6.

Et på papiret acceptabelt tremålsnederlag blev i løbet af de sidste 10 minutter forvandlet til det dobbelte, og det fandt SBI-træneren ganske irriterende.

Han kunne ikke sige noget til selve nederlaget, og falstringernes føring kunne sagtens være blevet større i løbet af de første 80 minutter. Det var nemlig ikke chancer, der manglede for et ungt og reservespækket NFC-hold.

Lasse Skovsager havde bragt NFC foran med 1-0, mens Mads Lind gjorde det til 2-0 i løbet af den første halve time. Lige efter pausen gjorde Jordan Wilson det til 3-0. Det hører med til historien, at Patrick Andersen burde have scoret i første halvleg, men en fantastisk redning fra den tidligere Næstved-keeper Sebastian Olsen forhindrede Slagelse-scoringer. Efter pausen var Ismail Hidiroglu tættest på at score for SBI, da han havde et nærgående langskud. Ellers var der langt mellem boldbesiddelse og chancer for Slagelse-spillerne, der for langt hovedpartens vedkommende var overmatchet.

Bedre blev det ikke af, at Slagelse satte reserver på banen, mens Jens Olsen satte nogle af Nykøbings normale divisionsspillere som Jakob Bonde og Anders Due ind, hvilket ikke just gjorde NFC-holdet dårligere.

I løbet af de sidste 10 minutter gjorde Jakob Bonde, Alhaji Faye og Nicolai Jessen det til slutresultatet 6-0. Næste gang Slagelse skal i kamp, er man sikker på sejr. På torsdag venter nemlig en intern træningskamp.