25. november 2017
Earnest Ross blev topscorer for Team FOG Næstved med 22 point, men han kunne ikke forhindre Bakken Bears i at snuppe sejren i tordagens opgør. Foto: Kenn Thomsen
Earnest Ross blev topscorer for Team FOG Næstved med 22 point, men han kunne ikke forhindre Bakken Bears i at snuppe sejren i tordagens opgør. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bakken var for hård for Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bakken var for hård for Næstved
Sport SJ - 16. februar 2017 kl. 22:20
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Basketligaens topscorer Devaughn Akoon-Purcell er bare for god, 218 centimeter høje Chris Christoffersen er bare for stor, og dommerne var bare lidt for flinke ved gæstene fra Bakken Bears.

Sådan lyder tre af årsagerne til Team FOG's nederlag i torsdagens hjemmekamp, og blandt de 1.501 tilskuere i Arena Næstved kan man sikkert finde mange andre forklaringer på, at det gik, som det gik.

Med 29 point er det dog svært at komme ret langt uden om, at Devaughn Akoon-Purcell spillede en væsentlig rolle i aarhusianernes sejr på 83-78, og det var ham, der nærmest egenhændigt bragte rækkens nummer ind i kampen efter at hjemmeholdet chokstartede ved at bringe sig foran 10-0.

Som kampen skred frem blev flere og flere dommerkendelser efterfulgt af utilfredse hyl og skrig fra sydsjællændernes direktør Andreas Larsen og sportschef Thomas Foldbjerg.

Og anfører Philip Hertz holdt sig heller ikke tilbage.

- Vi får ikke helt de kendelser, vi har lyst til, konstaterede Philip Hertz diplomatisk efter slutsignalet.

- Vi taber momentum fordi vi fokuserer på dommerne og brokker os - inklusive mig selv. Sådan er der, når intensiteten er høj, og man ikke er tilfreds. Men det er vores egen skyld, at vi taber, siger han.

Den konklusion nåede Næstved-træner Milan Skobalj også frem til efter at have studeret kamprapporten.

- Vi laver for mange fejl, og det må man ikke mod Bakken. For de straffer dem. Vi har 17 turnovers. Det er 17 skud, vi går glip af. Laver vi ikke de fejl, og scorer vi på bare en tredjedel af de 17 chancer, så vinder vi jo kampen, siger Milan Skobalj.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk