23. juli 2019
Det regnede med bamser, da Bakken Bears havde scoret sin første trepointsscoring.Senere regnede det med Bakken-point mod et chanceløst Team FOG Næstved-hold, der dog ydede god modstand i en halvleg. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Det regnede med bamser, da Bakken Bears havde scoret sin første trepointsscoring.Senere regnede det med Bakken-point mod et chanceløst Team FOG Næstved-hold, der dog ydede god modstand i en halvleg. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bakken er blevet et bjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bakken er blevet et bjerg
Sport SJ - 05. december 2018 kl. 23:42
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bakken Bears vandt som ventet klart over Team FOG Næstved, der blev besejret 110-86. Dermed har TFN tabt tre kampe i træk. Det var ikke kampens resultat, der var i fokus i kampens indledning. Det var i stedet en masse bamser.

Hvert år op mod jul har Bakken Bears en tradition i forbindelse med en hjemmekamp, hvor publikum kaster medbragte bamser på banen for at støtte organisationen Børnenes Kontor, der samler de mange hundrede bamser op fra gulvet og sender dem videre til børn, der ikke får så mange gaver juleaften.

Bamsekastet har sjovt nok fundet sted flere gange i kampe mod Team FOG Næstved.

Konceptet er, at bamserne kastes på banen, når Bakken scorer sin første trepointsscoring.

Netop den ventende bamseregn virkede til at have sporet Bakken-spillerne ind på, at det var den eneste afslutningsmulighed i kampens indledning, og da de ikke ramte noget som helst i kampens første fire minutter, kom Team FOG Næstved højest overraskende foran 12-0. Det virkede næsten til at være for godt til at være sandt, og det var det da også.

Da først regnen af bamser mod banen var overstået, begyndte en anden form for regn. Pointene regnede nemlig i Team FOG Næstveds kurv. Bakken havde fundet vej til netmaskerne, og dermed virkede den sydsjællandske førings dage som talte.

Team FOG Næstved bevarede dog føringen frem til slutningen af første halvleg, men da Bakken satte tre point på slutsignalet og bragte sig i front 51-48, så bjørnene sig aldrig over skulderen.