20. november 2018
Amdi Augustsen har før trænet B73 med succes. Her er han tilbage i 2010 sammen med Thomas Tønnesen på bænken (hvid trøje) og  den tidligere assistent Niels Sørensen (i midten). Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Amdi Augustsen har før trænet B73 med succes. Her er han tilbage i 2010 sammen med Thomas Tønnesen på bænken (hvid trøje) og den tidligere assistent Niels Sørensen (i midten). Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Augustsen er tilbage som B73-træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Augustsen er tilbage som B73-træner
Sport SJ - 20. januar 2018 kl. 00:39
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den har stået på cheftræner for U19-drengene for Amdi Augustsen i Slagelse-klubben B73 de seneste sæsoner, men nu er den tidligere førsteholdsspiller i både Slagelse BI og Næstved klar til at træne seniorer igen.

Det kommer han til i selvsamme klub, da Augustsen er tilbage som cheftræner for 73'ernes bedste hold i serie 1.

- Klubben stod og manglede, så da vi fik snakket lidt frem og tilbage, blev vi enige. Jeg har jo et hjerte for B73, hvor begge mine sønner også spiller, siger Amdi Augustsen.

Han trænede sidst holdet i en årrække frem til for fem år siden, og nu er han igen klar til at stå for »de grøn/sorte« efter nogle perioder i FC Storebælt og Slagelse IK.

- Der er behagelige og dygtige folk i B73, og sidst jeg var træner, lavede vi jo også gode resultater. Det bliver selvfølgelig lidt anderledes nu, hvor vi gør det, at vi trækker U19-spillerne med op i seniorafdelingen. Blandt andet min egen søn, Bertram, der bliver 17 år til februar, konstaterer Amdi Augustsen.

Klubben, der hører til på Stadion Vest i Slagelse, ligger i vinterpausen på en ottendeplads i serie 1 - kun ét point over nedrykningsstregen.