20. oktober 2019
Martin Ahlgren har ikke været på banen i denne sæson.  Sidste sæson scorede han mere end 30 mål for SBIs  reserver. Foto: Simon Ydesen
Martin Ahlgren har ikke været på banen i denne sæson. Sidste sæson scorede han mere end 30 mål for SBIs reserver. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ahlgrens kamp med korsbåndet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ahlgrens kamp med korsbåndet
Sport Sjællandske - 22. november 2018 kl. 23:07
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fodboldspilleren Martin Ahlgren stod på tærsklen til debut og potentielt et gennembrud på Slagelses 2. divisionshold.

Inden sæsonen lignede han i hvert fald nærmeste konkurrent til de to etablerede førsteholdsangribere Frederik Christensen og Christoffer Thrane.

Sidste sæson var han den helt store profil på det SBI-hold, der stormede igennem serie 1, hvor Ahlgren på trods af status af U19-spiller bankede mål ind på samlebånd. Langt over 30 gange nettede han.

Dermed var der også knyttet en del forventninger til angriberens præstationer op til denne sæson, men det viste sig, at korsbåndet var røget en tur i det ene knæ, og det betød operation 1. september og udsigt til et langt genoptræningsforløb.

Et forløb som forløber nogenlunde efter planen her to og en halv måned efter operationen.

- Det går sådan set meget godt, for jeg var tilbage på kondicyklen få dage efter. Jeg får trænet en del, så jeg i hvert fald ikke går ned på formen. Det eneste problem lige nu, er at jeg døjer med at strække knæet helt ud, men det stopper mig ikke i at lave en masse, og her omkring 1. december kan jeg begynde at løbe igen, siger Martin Ahlgren, der er i den situation, at hans gode kammerat Joachim Skakun, der også spiller i SBI, kan være fast træningsmakker.

Skakun er nemlig røget ind i samme skadesforløb, og de to knægte holder hinanden til ilden.