6. august 2020
Pokalbrag i Næstved, hvor AaB fra superligaen kmmer på besøg i kvartfinalen.
gallery icon

Se billedserie

Pokalbrag i Næstved, hvor AaB fra superligaen kmmer på besøg i kvartfinalen.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: AaB slog Næstved ud af pokalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AaB slog Næstved ud af pokalen
Opdateret 14. marts 2019 kl. 20:55
Sport Sjællandske - 14. marts 2019 kl. 19:52
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På en regnvåd torsdag aften i marts måtte Næstveds bedste fodboldmandskab se sig besejret på eget stadion for første gang siden august 2017.

Det lokale 1. divisionshold blev slået 1-3 af superliga-gæsterne fra AaB i pokalturneringens kvartfinale.

Sydsjællænderne havde kampens første, store chance på et godt frispark af Andreas Moos efter fem minutter, men bare to minutter senere lå bolden inde bag Jacob Pryts i Næstveds mål, da hollandske Tom van Weert stod det rigtige sted på en hurtig AaB-omstiling.

Christoffer Boateng havde herefter to gode muligheder for hjemmeholdet, men nordjyderne var lige den tand skarpere, man kan forvente af et superligamandskab.

Selv om Næstved tidligere i turneringen har slået blandt andre AGF ud, var AaB'erne af en noget anden kaliber, hurtigere på bolden, men også i tanke og handling. Og efter 19 minutter kom værterne yderligere bagud. Igen var van Weert hurtigst på aftrækkeren.

Værterne havde dog stor ære af kampen, og fem minutter før pausen reducerede Kristoffer Munksgaard til 1-2 efter en lynhurtig omstilling, der nærmest var AaB'erne værdig.

De 2.214 tilskuere øjnede en mulig overraskelse, men den blev hurtig fejet under tæppet i starten af 2. halvleg. Magnus Christensen fik inde foran mål en lang fod på et frisparks-indlæg og gjorde det til 3-1 for gæsterne.

Resten af opgøret cruisede de prominente gæster hjem, men Næstved ærgrer sig formentlig ikke kun over resultatet. Målmand Jacob Pryts måtte udgå med det, der lignede en alvorlig skade efter et sammenstød med Tom van Weert, som fik gult kort for den lidt hasarderede, glidende tackling.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?