13. april 2021
Mikala Mogensen frygtes ude resten af DM-serien for Holte.
Mikala Mogensen frygtes ude resten af DM-serien for Holte.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voldsom svækket til DM-finale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voldsom svækket til DM-finale
Sport Nordsjælland - 08. april 2021 kl. 11:17
Af Niels Rasmussen

DM-finalerne i kvindernes turnering blev i tirsdags tilført en stor del spænding, som man godt kunne have været foruden hos de forsvarende mestre fra Holte, der møder Gentofte i serien, hvor man spiller bedst af fem.

Holte vandt den første kamp på hjemmebane og kan i kamp nummer to lørdag i Gentofte skaffe sig selv en matchbold op til kamp nummer tre på onsdag.

- Desværre vred Mikala Mogensen om på anklen under tirsdagens træning. Det er helt sikkert, at hun ikke spiller på lørdag, og jeg er i tvivl om hvorvidt hun overhovedet kommer i betragtning til nogle af de sidste fire kampe, siger Holtetræner Sven Erik Lauridsen.

Mikala Mogensen er på sine helt gode dage - når boldene ligger rigtigt til hendes smash - garant for mange ofte kampafgørende point

Holte har inden for de seneste to sæsoner kun tabt en enkelt kamp til et dansk hold. Det var til Brøndby, der vandt 3-2 i december

I mellemtiden er det blev til et farvel til amerikanske/spanske Sofia Lavin, der tog til spansk volleyball på Menorca og til Isabel Fugmann, der holder pause på grund af graviditet.

På plussiden er Frida Brinck nærmest eksploderet rent kvalitetsmæssigt, så hun virkelig bidrager og anfører Nora Møllgaard er i gang med sin bedste sæson

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?