28. januar 2021
Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vild afslutning i Jyllinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vild afslutning i Jyllinge
Opdateret 28. november 2020 kl. 17:54
Sport Nordsjælland - 28. november 2020 kl. 16:51
Af René Larsen

HØJ og Team Sydhavsøerne delte pointene mellem sig, da de to 1. divisionshold spillede 31-31 i Jyllinge Hallen.

Det lignede ellers en sejr til Team Sydhavsøerne, da Andreas Stryger gjorde det til 30-28 med to-et-halvt minut igen.

Men Rói Berg Hansen fik reduceret på straffekast, og da Daniel Astrup Pedersen fik taget livtag med HØJs Marcus Stroustrup, måtte gæsterne spillede de sidste 72 sekunder i undertal. Det udnyttede HØJ. Morten Slundt udlignede til 30-30, og Sydhavsøerne gjorde klart til et sidste angreb.

Men her opstod en lidt bizar situation. Både HØJ og Team Sydhavsøerne troede, at der blev dømt frikast på Sydhavsøernes Kasper Olsen. Begge sider trak sig, og men fløjten havde ikke lydt, og da Kasper Olsen tog et par skridt med bolden, så blev der dømt skridt.

Villads Raahauge opfattede situationen først og var over den løse bold og bragte HØJ foran for første gang i 2. halvleg ved at sende den ned i tomt mål til stillingen 31-30.

Sydhavsøerne var vildt frustrerede men havde stadig 24 sekunder at gøre godt med. Kasper Olsen tog ansvaret på sine skuldre og udlignede med få sekunder igen.

HØJ nåede dog at sende bolden op til midterlinjen, og Jeppe Jonasson kastede mod tomt mål, men TSØ-målmand Oliver Larsen kom hurtigt ind fra bænken og fik akkurat en hånd på afslutningen.

Uafgjort var måske heller ikke et helt uretfærdigt resultat på en meget afvekslende kamp.

HØJ kom ud med det helt rigtige spændingsniveau. Team Sydhavsøerne blev nærmest løbet over ende. Med tre forrygende scoringer på stribe løb Marcus Stroustrup elegant men kraftfuldt slalom gennem Sydhavsøernes forsvar og gjorde det til 6-1, inden Team Sydhavsøerne cheftræner Ian Marko Fog tog timeout, inden der var spillet otte minutter.

Tænkepausen gjorde godt. Team Sydhavsøerne fik dæmmet op for HØJ-stormvejret, og gæsterne kæmpede sig tålmodigt tilbage i opgøret. Mikkel Kaagaard udlignede til 11-11 på straffekast med fem-et-halvt minut tilbage af 1. halvleg, og på absolut sidste aktion inden pausesignalet bragte Nichlas Bomholdt Sydhavsøerne foran for første gang i kampen i en kontra ved stillingen 15-14.

Den føring bevarede Team Sydhavsøerne i de første ti minutter af 2. halvleg, inden Villads Raahauge, der var blevet sparret efter to udvisninger i første halvleg, udlignede fra stregen til 20-20. HØJ havde kampen igennem held med at søge afslutninger fra stregen - i første række ved Villads Raahauge men også Tim Rantala.

HØJ var op omgangshøjde ved 23-23, 24-24, 25-25 og 26-26, men ellers var det Team Sydhavsøerne, der havde teten i 2. halvleg.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?