11. april 2021
Der skal fremelskes endnu flere unge kører som Emil Pørtner - her i fuld fart for Slangerup.
Der skal fremelskes endnu flere unge kører som Emil Pørtner - her i fuld fart for Slangerup.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vil optimere talentudvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil optimere talentudvikling
Sport Nordsjælland - 24. februar 2021 kl. 16:41
Af Rudi Dalsgaard

Der skal mere fokus på de store talenter i både nordsjællandske og fynsk speedway. Det vil Slangerup Speedway Klub og fynske Fjelsted sørge for.

Derfor er de to klubber gået sammen for at hjælpe hinanden, meddeler den nordsjællandske klub.

- Det er for os yderst vigtigt at støtte op om ungdommen, så vi på sigt kan udvikle den næste Peter Kildemand eller Mikkel Michelsen, så vi forhåbentlig inden længe kan få en dansk verdensmester fra en af klubberne. Derfor er vi blevet enige om at tage det næste skridt, så vi sammen kan arbejde endnu bedre med de unge, lyder det fra de to klubber ved Fjelsteds sportschefer, Jakob Vesterholm og Thomas Søfeldt, samt holdleder for Slangerup Kenni Trasborg.

- Planen er at afstemme og udvikle på, hvad vi gør, så vi sammen kan talentudvikle. Selvfølgelig er vi konkurrenter, når det omhandler ligaspeedway, men for os er det større end at være konkurrenter. Vi vil føre speedwayen op til et højere niveau og sikre, at vi er længst fremme og sammen være de bedste til det, vi gør. Derfor er vi super glade for samarbejdet.

De mere præcise planer skal først lægges, men i første omgang handler det om at få yderligere fokus på de yngste 500cc-kører og lave nogle udviklingsløb for netop dem.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?