10. april 2020
Amerikanerne Austin Pope (billedet) og Evan Fischer har forlandt værløse Basketball Klub som følge af coronasituationen. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

Amerikanerne Austin Pope (billedet) og Evan Fischer har forlandt værløse Basketball Klub som følge af coronasituationen. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Værløse sender profiler hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Værløse sender profiler hjem
Sport Nordsjælland - 13. marts 2020 kl. 14:59
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lige som Hørsholms 79ers kvindehold må Værløses herrehold i Basketligaen også tage afsked med sine to amerikanske profiler.

Både Evan Fischer og Austin Pope rejser hjem til USA for at være sammen med deres familier som følge af coronavirussen.

Sådan må det være under de givne omstændigheder, mener man i Værløse.

- I Værløse opfatter vi os selv som en stor familie. Og i denne situation gør vi, hvad man vil gøre i enhver anden familie, nemlig hjælpe hinanden igennem tilværelsens kriser. Vi vil derfor ikke holde på Evan og Austin, men har hjulpet dem til at rejse hjem så hurtigt som muligt, siger Michael Andersen, sportschef i Værløse.

- Når og hvis Basketligaen genoptages vil Værløse Blue Hawks så spille med de spillere, der er til rådighed. Vi har en stærk kerne af spillere, som er klar til at konkurrere i den givne situation. Vi vil gerne takke Evan Fisher og Austin Pope for deres store indsats i denne sæson og ønsker dem al mulig held og lykke fremover.

Basketligaen er sat i bero, mens Danmark er lukket ned de kommende uger.