12. juli 2020
Julie Dawall Jakobsen (billedet) skal forsøge at gentage sin sejr over Line Kjærsfeldt, når Værløse fredag møder Højbjerg i den ene DM-semifinale ved final 4 i Brøndby. Foto: Mads Hussing
Julie Dawall Jakobsen (billedet) skal forsøge at gentage sin sejr over Line Kjærsfeldt, når Værløse fredag møder Højbjerg i den ene DM-semifinale ved final 4 i Brøndby. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Værløse kan kun overraske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Værløse kan kun overraske
Sport Nordsjælland - 18. juni 2020 kl. 19:02
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Egentlig skulle Værløse have været ud i kvalifikationsspil for at deltage i næste sæsons Badmintonliga. Men ingenting er, som det plejer, og i stedet skal Værløse i eftermiddag spille DM-semifinale ved Final 4 i Brøndby.

Det skyldes, at grundspilsvinderne Greve samt Vendssyssel har takket nej til at deltage. De to mandskaber har ikke ønsket at fortsætte holdturneringen efter corona-udbruddet, og derfor er Værløse sammen med Skovshoved indkaldt som reserver, medens Højbjerg og Solrød Strand er forhånds-kvalificerede.

- Vi skal på ingen måde have de store forventninger. Vi er det dårligste hold, af dem der er med, siger Værløses træner Tanja Berg uden forbehold.

Men det er ikke ensbetydende med, at Værløse allerede har kastet håndklædet i ringen, inden første serv.

- Vores opgave er at se, om vi ikke kan drille nogle af de andre, siger Tanja Berg.

I eftermiddagens semifinale skal Værløse op mod Højbjerg, som nordsjællænderne noget overraskende besejrede i grundspillets sidste kamp 5-4. Tilmed på udebane i Århus.

- Der var vel tale om en overpræstation fra vores side. Den kunne lige så vel have blevet 6-3 til Højbjerg. Men tingene flaskede sig for os i den kamp. Blandt andet formåede Julie Dawall Jakobsen at besejre Line Kjærsfeldt efter at have været nede med matchbold, husker Tanja Berg med glæde.

Det opgør blev spillet i starten af februar, og siden har Værløse som hold ikke været i aktion. Tilmed har spillerne ligget helt stille 2½ måned under corona-nedlukningen, inden Værløse-spillerne i den seneste måned har været i stand til træne i fuldt omfang igen.

- Det er en situation, som vi aldrig har prøvet før. Vi er naturligvis godt rustne, og det bliver spændende at se, hvor vi står efter at have trænet hårdt gennem en hel måned, siger Tanja Berg.

Trods den lange pause så er Værløse ikke løbet ind i skader i genoptræningsperioden.

- Der er en hel trup at vælge en opstilling ud fra. Men det er vigtigt, at vi også bruger disse kampe på at forberede os til næste sæson, siger Tanja Berg.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?