6. august 2021
Mikkel Hansen er på hjemmebane, når herrelandsholdet finpudser formen op til OL. Træningslejren er henlagt til hjembyen Helsingør og 12. juli spiller Danmark sidste test mod Sverige. Foto: Scanpix
Mikkel Hansen er på hjemmebane, når herrelandsholdet finpudser formen op til OL. Træningslejren er henlagt til hjembyen Helsingør og 12. juli spiller Danmark sidste test mod Sverige. Foto: Scanpix
Foto: INA FASSBENDER/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: VM-revanche i Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VM-revanche i Hillerød
Sport Nordsjælland - 15. juni 2021 kl. 14:28
Af René Larsen

Tidligere på året spillede det danske kvindelandshold to kampe mod Spanien i Royal Stage i Hillerød, og håndboldforbundet har været så tilfredse med arrangementerne, at Hillerød igen snart kan præsentere håndbold i verdensklasse. Det sker, når det danske herrelandshold i den kommende måned tager mod Sverige i en testkamp inden afrejsen til de olympiske lege i Tokio. Det meddeler Dansk Håndbold Forbund.

arrow Læs også: Nordsjælland Håndbold rykker flere kampe til Hillerød

Landskampen spilles den 12. juli klokken 20.15.

Landskampen bliver således det første møde mellem de to nationer, siden Danmark vandt finalen i januar ved VM i Egypten.

Landstræner Nikolaj Jacobsen har samlet spillerne i Helsingør i ugen op til landskampen i Hillerød, og det bliver den sidste test inden afrejsen til Japan.

- Den danske landstræner ser frem til testen mod Sverige:

- Vi har først og fremmest et rigtig godt samarbejde med Sverige, og en sådan kamp er en super test for os. Vi kommer til at møde et godt hold med nogle dygtige spillere. På tidspunktet for kampen har vi været samlet i en uge, og derfor er der helt sikkert nogle ting, vi gerne vil prøve af både angrebsmæssigt og defensivt. Vi skal selvfølgelig heller ikke vise for meget, da Sverige også er en kommende OL-modstander. Under alle omstændigheder glæder vi os over den her mulighed for en landskamp på hjemmebane, siger Nikolaj Jacobsen i en pressemeddelelse.

Under normale omstændigheder kan der lukkes 3000 tilskuere ind til håndboldkampe i Royal Stage, men landskampen vil blive afholdt under coronarestriktioner.

- Der vil være et begrænset antal billetter til salg, lyder det fra håndboldforbundet, der først senere ville give nærmere information om billetsalg.

arrow Se billederne: Håndboldherrerne begejstrede i Royal Stage
13. juli 2021 kl. 10:54 Opdateret: kl. 10:54
arrow Ligaklub har solgt for 1,2 millioner
01. juli 2021 kl. 16:51 Opdateret: kl. 16:51
arrow Lykkestjerner fik fornemt besøg
11. juni 2021 kl. 15:44 Opdateret: kl. 13:41
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?