17. maj 2021
Nordsjælland Håndbold mødte Otterup i Royal Stage i Hillerød, og her viste Simon Dahl igen sin entusiasme og gejst fra trænerbænken. Foto: Jan Stephan
Nordsjælland Håndbold mødte Otterup i Royal Stage i Hillerød, og her viste Simon Dahl igen sin entusiasme og gejst fra trænerbænken. Foto: Jan Stephan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Træner bliver: Masser af potentiale i klubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træner bliver: Masser af potentiale i klubben

De næste tre sæsoner bliver det med samme træner, der lige nu har ført holdet til en topplacering.

Sport Nordsjælland - 15. februar 2021 kl. 15:53
Af Mads Hussing
arrow Læs også: Nordsjælland Håndbold tilbage i Ligaen: - En dejlig kulmination på en masse hårdt arbejde

Nordsjælland Håndbolds træner Simon Dahl forlænger med klubben, så kontrakten løber tre år endnu. .

- Der er masser af potentiale i klubben, siger Simon Dahl, der lige nu har ført holdet til en placering som nummer ét i 1. division.

- Jeg er glad og stolt over, at vi skal fortsætte den tur, vi er på lige nu, sammen. Jeg synes fortsat der er masser af potentiale i klubben, vi har et spændende hold og vi er klar til at jagte næste niveau på så mange områder, som jeg rigtig gerne vil give mit bidrag til, siger træneren.

I næste sæson vil talentchef Laurids Søgaard sideløbende med NH-talent fungere som assistenttræner og hans kontrakt løber også tre sæsoner. Det betyder, at den nye trænerduo kommer til at bestå af Simon Dahl og Laurids Søgaard.

Simon Dahl var assistenttræner i fire år og er nu i gang med sin anden sæson som cheftræner. Det er en sæson, hvor holdet lige nu ligger på førstepladsen, der giver direkte tilbagevenden til Håndboldligaen.

Der er en løbende udvikling mellem klub og træner, og der har også været bump på vejen. Især i den senere tid.

- Simon Dahls to år som cheftræner har budt på mange anderledes udfordringer, hvor Covid-19 nok har været den største. Det har betydet konstante ændringer i træningsplaner og kampprogram. Alt er blevet løst med en lille jysk smil på læben, lyder det anerkendende fra sportschef Jørn Blom Hansen.

Stemningen i truppen er også god og de mange sejre i 1. division giver også selvtillid.

- Nu ser vi fremad og håber naturligvis på en oprykning, så vi igen kan spille i den bedste række og vi glæder os til i fælleskab at udvikle Nordsjælland Håndbold, siger sportschefen.

arrow Nordsjælland er tilbage i ligaen
09. april 2021 kl. 21:27 Opdateret: kl. 22:21
arrow Palmer vil lave en Carl-Emil
26. marts 2021 kl. 18:21 Opdateret: kl. 23:35
arrow Nordsjælland-Vendsyssel i billeder
21. februar 2021 kl. 16:22 Opdateret: kl. 16:22
Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?