5. marts 2021
Rungsted har trukket sig sejrrigt ud af samtlige fem kampe mod Herlev i denne sæson. Foto: Rudi Dalsgaard
Rungsted har trukket sig sejrrigt ud af samtlige fem kampe mod Herlev i denne sæson. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Topholdet trækker fra

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Topholdet trækker fra
Sport Nordsjælland - 19. februar 2021 kl. 21:48
Af René Larsen

Rungsted havde inden fredagens opgør i Hørsholm skøjtehal vundet alle sæsonens fire møder med Herlev. To af gangene dog først efter forlænget spilletid, men fredag aften var der ingen tvivl om udfaldet. Rungsted udbyggede føringen i toppen af ligaen med en knusende sikker sejr på 8-1.

Canadiske Shane Hanna indledte målfesten efter fem minutter. Han modtog pucken ved blå linjen og tog et træk ind i banen og fik afsluttet.

Mod slutningen af 1. periode scorede Rungsted yderligere to gange inden for halvandet minut. Alex Wideman og Charlie Sarault stod for scoringerne.

Lige inden pausesignalet blev Shane Hanna ramt af en udvisning, og det overtal udnyttede Herlev kort inde i 2. periode til at bringe en smule spænding tilbage i opgøret.

Det varede dog kun kort. Mens Herlevs Mikkel Persson sad i straffeboksen scorede Nichlas Hardt til 4-1 i powerplay, og da Nikolaj Rosenthal kort efter øgede til 5-1 på Marcus Olssons fine oplæg, så var skabet lige som sat på plads.

Charlie Sarault og Rasmus T. Andersson øgede yderligere inden periode-pausen, mens Marcus Olsson var ene om at komme på tavlen i en relativ begivenhedsløs 3. periode.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?