2. marts 2021
Foto: Jørgen C Jørgensen (arkiv)
Foto: Jørgen C Jørgensen (arkiv)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Topholdet i fuld kontrol

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Topholdet i fuld kontrol
Sport Nordsjælland - 20. februar 2021 kl. 19:08
Af René Larsen

Det går stadig ligavejen for Nordsjælland Håndbold. Lørdag eftermiddag vandt topholdet den ottende kamp på stribe i mændenes 1. division, da Vendsyssel blev sendt hjem til Frederikshavn 33-24.

Det var efter en kamp, hvor Nordsjælland var i kontrol hele vejen.

Topholdet lagde en smule ukoncentreret ud med et par afslutninger i paraderne og forcerede angreb. Man var heller ikke helt på mærkerne i forsvaret, hvor riposterne fra tre redninger af Nordsjællands målmand Marcus Holmén endte tilbage i hænderne på Vendsyssel-spillere. Det gjorde at de undertippede gæster kunne bringe sig foran 4-3 i kampens indledende fase.

Men Nordsjælland fik hurtigt strammet op. Angrebsmæssigt havde man relativ nemt ved at komme til kvalificerede afslutninger, og med Mathias Møller som effektiv skarpretter kom Nordsjælland på 12-6, inden noget at rytmen blev brudt med et par udskiftninger.

Nordsjælland forsøgte sig i 1. halvleg konsekvent med et 5:1-forsvar med Matias Campbell som den fremskudte mand. Det gjorde, at Vendsyssel sjældent fik afsluttet fra distancen, men til gengæld var gæsterne dygtige til at finde Steffan Stollig i det ekstra rum, der blev på stregen. Han scorede hele otte gange alene i første halvleg.

Fra 2. halvegs start satte Nordsjælland Tobias Jørgensen og Nichlas Hald på banen efter at have siddet på bænken hele 1. halvleg. Også målmand Frederik Andersson kom på banen, lige som man skiftede tilbage til en mere sædvanlig 6:0-opstilling.

Det ændrede dog ikke på kampbilledet. Nordsjælland kørte uden at sprudle sejren sikkert hjem.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?