30. marts 2020
Foto: Mads Hussing
Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Topholdet buldrer videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Topholdet buldrer videre
Opdateret 26. februar 2020 kl. 06:55
Sport Nordsjælland - 25. februar 2020 kl. 21:44
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Aalborg er vinder af grundserien. Det blev en realitet allerede i fredags, selv om nordjyderne ikke var i aktion. Men resultaterne magede sig, så Aalborgs føring i toppen af ligaen ikke står til at true med fem spillerunder igen.

arrow Læs også: Hørsholmløbet skal være byens svar på DHL-stafetten

Selv om førstepladsen er sikret med alle de fordele, det nu giver i DM-slutspillet, så har Aalborg sportschef Ronny Larsen dikteret, at hans hold ikke må hvile på laurbærrene frem mod slutspillet. Formen skal skærpes, og det så ud til, at Aalborg-spillerne parerede ordre i fredagens opgør i Gigantium mod de forsvarende mestre fra Rungsted. Aalborg sejrede 5-2.

Det hele så ud til at være afgjort, da de to hold skøjtede til pause efter anden periode. Aalborgs Martin Lefebvre havde netop gjort det til 4-0 et sekund før signalet lød for anden periodes udløb.

Et halvt minut forinden var Rungsted-backen Joachim Holten Møller sendt en tur i straffeboksen for en tripping, og nordsjællænderne formåede ikke at forsvare sig i undertal perioden ud.

Rungsted fik ganske vist pyntet lidt på resultatet i 3. periode. Mario Lucia reducerede i starten og midtvejs i 3. periode fik Marcus Olsson scoret en gang mere. Rungsted satsede til sidst - blot for at se Thomas Spelling score i tomt bur.

Isligaen
Aalborg-Rungsted 5-2
(2-0, 2-0, 1-2)
Mål: 1-0: Thomas Spelling (9.44), 2-0: Olivier Hinse (17.23), 3-0: Sebastian Bergholt (33.45), 4-0: Martin Lefebvre (39.59), 4-1: Mario Lucia (45.08), 4-2: Marcus Olsson (49.58), 5-2: Thomas Spelling (59.59)
Udvisninger: Aalborg 3x2; Rungsted 4x2.

Med nederlaget ligger Rungsted fremdeles på en femteplads med udsigt til at skulle spille en syvende og afgørende kamp i DM-kvartfinalerne på udebane.