23. september 2020
Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tophold på slingrekurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tophold på slingrekurs
Sport Nordsjælland - 12. september 2020 kl. 16:40
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Danske Spil havde odds 1,04 på, at Nordsjælland ville vinde over Skovbakken i Royal Stage. Det er kun marginalt højere end, at der vil være to mandage i næste uge. Men så nemt skulle det ikke gå trods Nordsjælland sejr 35-31.

Selv om Skovbakken undervejs i 1. halvleg var nede med fem mål, så slog århusianerne på intet tidspunkt op i banen. Tålmodigt spillede gæsterne deres spil anført af Christian Meklenborg, Mathias Nikolajsen og Anders Gade, og de fik scoret de mål, der skulle til for at holde spændingen ved lige hele opgøret igennem.

Det var først med små tre minutter igen, at tilskuerne kunne sidde roligt på sæderne, da Miķkel Palmer gjorde det til 35-30.

Der er ikke så meget at indvende mod Nordsjællands indsats angrebsmæssigt. 35 mål må siges at være godkendt, men det er i overkanten af lukke mere end 30 mål ind mod et hold som Skovbakken, hvis kvaliteter, der dog ikke skal pilles ved.

Skovbakken var foran 6-5, selv om gæsterne fik en svær start, da holdet i en periode måtte spille to mand i undertal efter en udvisning og en udskiftningsfejl.

Men fra stillingen 7-7 så det ud til, at Nordsjællands større fysik ville gøre udslaget. Nichlas Hald bragte Nordsjælland på 10-7, og siden øgede Jeppe Cieslak også til 13-8.

Men Nordsjælland holdt ikke Skovbakken fast i skruestikken. Gæsterne nedbragte Nordsjællands forspring til tre mål inden pause, og i starten af 2. halvleg reducerede Mathias Nikolajsen til 21-20. Nærmere kom Skovbakken dog ikke, men spænding var intakt hele vejen. Med otte minutter igen reducerede Daniel Glud fra stregen til 31-28, men favoritsejren fik lov at stå.

Har debatten om sexisme taget overhånd?