25. januar 2021
Jonathan Witt prøver at nå frem til bolden, da Hillerød var på besøg hos Brønshøj i 2. division lørdag. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

Jonathan Witt prøver at nå frem til bolden, da Hillerød var på besøg hos Brønshøj i 2. division lørdag. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sur tur til Tingbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sur tur til Tingbjerg
Sport Nordsjælland - 24. august 2019 kl. 16:55
Af Rudi Dalsgaard

Det blev ikke den oprejsning, Hillerød havde håbet på, da 2. divisionsholdet var på besøg i Brønshøj lørdag eftermiddag. Hvepsene fra Tingbjerg Idrætspark vandt 2-0 efter en kamp med meget få chancer.

Hillerød kom ind til kampen med bare et enkelt nederlag i sæsonen indtil videre - sidste uge mod FC Helsingør - og skulle prøve at komme tilbage på sejrskurs. Brønshøj fik omvendt sæsonens første sejr mod Vanløse i sidste runde, men har stadig ikke tabt i denne sæson.

Så man kunne forvente en lige kamp, og det var især tilfældet i første halvleg, hvor begge mandskaber virkede godt indstillet på hinanden.

Der gik meget længe mellem mulighederne, og begge mandskaber havde svært ved at spille sig frem til chancer.

Hillerød rørte på sig først, da man efter 33 minutter mente, at en Brønshøj-spiller havde arm på bolden i feltet, men der blev vinket afværgende. Hillerød svarede igen ved at skabe en stor chance to minutter senere, da Essam Salamoun kom i dybden og fra tæt hold måtte se Kasper Vilfort i Brønshøj-målet redde forsøget fra tæt hold.

Men så kostede en fejl i egne rækker nordsjællænderne dyrt. Jonathan Witt tøvede lidt for længe med bolden og måtte se Kevin Bechmann Timm stjæle den og komme alene igennem med målmand Tim Lund. Den svigtede Brønshøj-angriberen ikke på. 1-0, hvilket holdt til pausen.

Hillerød virkede til at komme ud med lidt mere offensivt tempo til starten af anden halvleg, og det gav da også kampens største chance, da Simon Sharif kom af sted over højrekanten. Hans flade indlæg lå perfekt til Tobias Andersen, men han fik sendt bolden direkte op på målmand Vilfort.

Igen svarede Brønshøj igen ved at score på Hillerød. Et indlæg fra venstre side endte centralt og blev spillet videre til højrekanten Gustav Therkildsen, der sparkede 2-0-målet ind.

Hillerød prøvede efterfølgende at rokere rundt på offensiven for at skabe flere chancer. Ind fra bænken kom Luca De Biase, Philip Lindgaard og Maksym Fitel, men det fortsatte med at være svært for nordsjællænderne at skabe de chancer, der skulle til.

Det blev ved "lige ved og næsten" på et par dødbolde, og sæsonens andet nederlag var en kendsgerning.

2. division, pulje 1
Brønshøj-Hillerød 2-0 (1-0)

Mål: 1-0: Kevin Bechmann Timm (38), 2-0: Gustav Therkildsen (55)

Tilskuere: 476

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?