8. april 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor fest da Rungsted slog arvefjenderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor fest da Rungsted slog arvefjenderne
Opdateret 29. februar 2020 kl. 07:44
Sport Nordsjælland - 28. februar 2020 kl. 22:36
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rødovre var bare et bump på vejen mod den vigtige kamp på søndag, hvor Frederikshavn venter. Rungsted vandt fredagens kamp med 4-2.

Rungsted skøjtede nemt henover Rødovre, der nu har tabt seks kampe i træk. Rungsted skød sig selv i den grad tilbage i kampen om fjerdepladsen, da det nuværende hold på fjerdepladsen - Frederikshavn - tabte i det nordjyske opgør mod Aalborg.

I morgen gælder det netop kampen mod Frederikshavn, der stadig er et point foran Rungsted, men nordsjællænderne har spillet en kamp færre.

- Søndag er en megasvær udekamp i Frederikshavn. Det er en lang bustur og et frygteligt sted. Men vi har haft krammet meget godt på Frederikshavn i år, siger Rungsteds direktør Thomas Friberg og fortsætter:

- Jeg ved godt, at vi tabte pokalfinalen, men jeg synes, at vi spillede godt. Ugen inden slog vi dem her 6-1, så vi skal bare fortsætte.

Han var glad over at se en fyldt hal med masser af stemning til arvefjendeopgøret mod Rødovre. Mere end 2000 personer havde fundet vejen til Rungsted for at se ishockey.

- Det er fedt. Det er sådan her det helst skal være. Bare det var sådan her hver gang.

Alt andet lige, så er de kampe, der er sjove at spille, det er de her med mange tilskuere. Så kan man altid diskutere en udebanekamp i Frederikshavn, siger Thomas Friberg, der havde en travl aften med partnere, VIP's og andre sponsorer.

Der var over 400 til førkamparrangement, og samtidig var der fest for de mange fans.

I kampen kom Rungsted hurtigt foran. Mattias Persson fik pucken fra Gustav Green, og han skøjtede igennem Rødovre-forsvaret og sendte pucken ind i nettaget.

Det skete allerede efter 46 sekunder, og det var til de mange fremmødte Rungsted-fans store glæde.

De fortsatte med deres hyldestsange mod deres helte på isen og deres smædesange mod modstanderne fra Rødovre.

Nikolas Rosenthal gjorde det til 2-0, da der var spillet præcis ni minutter, og selvom Rødovre i 1. periode havde næsten lige så mange skud på mål som Rungsted, så var de slet ikke så farlige, så det blev til noget seriøst.

Da Rasmus thykjær Andersson sendte Rungsted yderligere foran kort inde i 2. periode, virkede det til, at kampen var afgjort.

Der blev heller ikke scoret før i den sidste periode, hvor Rødovre kom bedre med i spillet.

Udeholdet vandt rent faktisk de sidste 20 minutter, men det blev aldrig spændende for de mange medlevende fans i Rungsted, der helt sikkert fik en fantastisk aften videre i nattelivet.

I morgen venter så Frederikshavn, der tabte 4-0 i Aalborg.

Det tegner til at blive en tæt kamp om fjerdepladsen, selvom Esbjerg meldte sig en smule ud af den dyst, da de tabte til Herlev.

Isligaen
Rungsted-Rødovre 4-2
(2-0, 1-0, 1-2)

Mål: 1-0: Mattias Persson (00.46), 2-0: Nikolaj Rosenthal (09.00), 3-0: Rasmus Thykjær Andersson (21.36), 3-1: Lasse L. Carlsen (43.45), 4-1: Marcus Olsson (47.10), 4-2: Steffen Klarskov Nielsen (53.23)

Udvisninger: Rungsted 5x2 minutter, Rødovre 2x2 minutter

Tilskuere: 2.012